Mobil blogg

Blev inte som jag tänkt mig med alla uppdateringar om förra helgen. Har haft så otroligt mycket att göra i veckan. Jobb, träning och vila. somnade kl 5 en dag och vaknade på morgonen dagen efter. Men ja det kommer uppdateringar. Tyvärr lite segt som sagt. Till helgen blir det väldigt mycket hockey. Ha det vackert!

Helgen

Varit sjukt mycket att göra i helgen... så komemr att blogga om det i veckan för att få med allt ;) Ha det Vackert!

Trött som en gnu

Ja som jag brukar säga när jag är väldigt trött- - Trött som en gnu! Och just det är jag nu. Kom hem från jobbet vid 5 tiden och gick ner en liten runda på konsum. Därefter skulle jag vila lite lätt. Och jag bara flög upp för ca 20 minuter sedan. Då har man sovit bort hela dagen men det är nog vad man behöver. Idag blev det inte heller något snickeri. Fick dra singeldukt, krypa bland massa isolering uppe på vindar och lägga tak korgar igen. Sedan blev det till att sätta metall lister utomhus, :P så man får göra mycket olika saker :D  

 

Nu blir det nog till att se lite på tv och laga till något ätbart sedan fortsätta och sova.

 

Ha det Vackert!


bild...

Brukar ju alltid lägga upp bilder på när jag skrattar. Men här kommer det en bild där jag inte skrattar :P men men ja det är väl såhär jag ser ut då :P Skum min men jag gillar ju att hällre skratta så.

 

Ha det Vackert!


Hockey igen ?

Nu har i alla fall mamma kommit hem igen skönt det iallfall… Men ja nu ska vi inte prata mera om det. Som vanligt så tar jag upp lite av vad jag gjort på jobbet. Kom till ett nytt område idag. Men där var det vita trädetaljer och inte bruna som vi trodde då vi inte hade ngt material Så då fick jag istället vara ute i trapphuset och lägga fiberdukt :P Tyckte det gick riktigt bra för att vara första gången. Detta fick jag roa mig innan lunch. Efter lunch fick jag och Love en ny uppgift att sätta kabelstegar i taket. Ja det hade jag gjort innan så jag viste hur det gick till. Men njaaaa…. Nu vart det inte att sätta kabelstegar i betongtak som innan nu vart det iofs lättare att fästa upp dom men arbetsställningen inte lika bra. Fick ligga och krypa uppe på vindar med 40 cm isolering så det kliade ju en del om man säger så. Efter jobbet beslutade jag mig för att köra upp till Grabbarna i ishallen och vara med på deras träning. Dock bara chill träning för min del :P i uppvärmningsdress. Blir nog likadant på torsdag, för att sedan på måndag ta på sig utrustningen igen och få upp flåset på riktigt :P Ha det Vackert!

Krya på dig Mamma

Tänkte skriva en glad och roligt inlägg idag för allt började så bra men slutade sämre…

 

Redan vid klockan 13:00 kunde jag köra hem ifrån jobbet idag. Så skönt tänkte jag och vad jag ska göra mycket nytta hemma. Men så blev det ju inte. När jag slutade så körde jag raka vägen in till Akuten i Karlshamn där min mamma befann sig, då hon åkt in tidigare under dagen. Körde hem och lämnade henne och satt och snackade hon sa hon sa hon vart okej. Då körde jag till Kristianstad och köpte en ny mobil och fixade lite med de osv. Kom hem till mamma igen och märkte det inte vart något som stämde. Hon är den som aldrig gnäller med men nu vart det inte bra. Jag bestämde mig för att ringa upp Akuten i Karlshamn och säga att dom kan inte bara skicka hem henne. Har ju hänt att allt fler och fler blir hemskickade nuförtiden utan att dom gör ngt med dom. Men i alla fall jag kör in henne igen och dom börjar ta prover osv igen. Jag körde därifrån igen vid 9 halv 10 tiden utan mamma… Dom höll fortfarande på med prover och allt vad dom nu gjorde. Jag skulle inte göra ngt där ändå sa dom.
Så nu kan man ju fråga sig om nu jag inte kört in henne igen vad hade då hänt? Även om nu det nu inte är någon fara, får jag hoppas. Men man blir ju så irreterad! Jaja jag kan ju inte göra mkt mera än hoppas på det bästa nu. Så nu blir det att ta det lugnt och lägga sig sedan.

 

Ha det Vackert!


Söndagen avklarad

Var ju som sagt och kollade på när MAIF vann sin sista hemma match för säsongen med 2-1. Men F f#n vad kallt det var, hade bara jeans, t-shirt och en tunn jacka på mig. Men överlevde gjorde jag ju i alla fall. Direkt efter Fotbollen körde jag till Ishallen och kollade på när SIK spelade 2-2 mot Sannarp. Men sik borde ha vunnit med alla deras chanser.

 

Efter All sport/idrott kände jag att jag hade varit ”nyttig” haha. Så bestämde mig för att beställa Kinamat. Sagt och gjort. Körde och beställde mat och vidare hem till Ola för att kränga denna otroligt goda mat och snegla lite på tv. Man måste ju äta. Och varför då inte bara äta tills man blir mätt (som vanligt) . Ola kan aldrig förstå hur jag kan äta så mkt. Blir inte några speciellt snälla kommentarer om vad han tycker om mina matvanor och om hur jag ”borde” se ut när jag äter så mkt som jag gör…

 

Nu blir det till att slänga sig i sängen och kolla ifall det är ngt bra på tv.

 

 

Ha det Vackert


Film Bevis

För er som inte kanske trodde mig att jag skulle vara med i filmen så kommer det här en länk. Där ni själv kan gå in och kolla..

http://www.filmkoncept.com/


Men tyvärr är det mycket som inte är uppdaterat med tanke på att allt är så nytt...



+ Bjuder på ännu en bild ifrån plåtingen.

Ha det Vackert!


Lördag…

Lördagskvällen Blev i all fall inte till att sitta hemma. Körde till Pate´s fest men där hände det väl inte allt för mkt. Men bättre än att sitta hemma själv. Blev lite skitsnack som vanligt med lite vänner. Körde hem och la mig redan innan 12.

 

Men idag blir det fullt upp känns det som, Ska hem till mamma och hjälpa henne lite. Därefter bär det av till Mjällby för att se sista hemma matchen för säsongen. Därefter köra in till Sölveshov och se på när SIK möter Sannarps. Innan matcherna och mamma får jag inte glömma att hämta Ola som ska med haha…

 

Ha det vackert!


Lördag

Lördagen bjöd både på sovmorgon och en väldigt bra match. Drog till Karlskrona idag för att Döma ishockey. Som sagt var det en väldigt bra match. Måste varit en av dom bästa matcherna jag dömt skulle jag vilja säga. Matchen slutade 5-3 till Karlskrona då dom mötte Lund. Mycket mera har jag itne in planerat idag som jag skrev i mitt förra inlägg. Så har ni någon ide om vad jag skulle kunna göra så hör gärna av dig. Nu blir det mat sedan får jag ju se vad jag hittar på.

Ha det Vackert!

Fredagskväll…

Tyvärr vann inte Mörrum kvällens match. Men den började riktigt bra med 1-0 efter redan bara 5sek spel :D  Men måste säga det fanns lite annat fint att titta på när spelet vart så dåligt ;)  Men i alla fall så slutade matchen 2-3 vinst för halmstad med andra ord. Annars har inte kvällen bjudigt på så mkt, Bara slappa och käka hamburgare från Lasses. Imorgon blir det Match för min del och sedan får man se vad kvällen bjuder på, Har du ngt att erbjuda så säg till ;)


Olle lyckades på något sätt hitta en bild på mig ifrån förrförra årets killebomfestival. Då vi traskade hem vid 5 på morgonen lagom små fulla och trötta haha… Så varför inte bjuda på den nu när det är fredag natt och allt!!!

 

Ha det Vackert!


Så skönt

Åh Gud så Skönt att kunna starta Bilen ifrån arbetsplatsen redan lite innan 3 en fredag, det har nog inte hänt på ja flera månader. Tvärt om, jobbat till 8 vissa fredagar, och hur kul är det ?

Men i alla fall så kom jag hem och slängde mig på sängen och somnade :D svin gött! Vaknade nyss och ska snart stiga in i duschen. Efter det blir det till att hämta Olle och köra till Mörrum där det spelas Ishockey. Hoppas att Mörrum lyckas ta 3 p idag.! Nä nu Får jag skynda mig.

 

Ha det Vackert!


Massage

Ja jag behöver väl inte ta upp att jag jobbar om dagarna längre, men fick komma hem i normal tid idag med J. Efter jobbet Körde jag hem till min Mamma och fick lite massage i hennes Massage studio. Hon är då egenföretagare som massör för er som inte vet det. Efter det bar det hem mot och städa lite igen, tar lite i taget haha Tycker det är så tråkigt, Idag blev det badrummet i alla fall. Så ja ni får …

 

Ha det Vackert!


Helt okej...

Haft en helt Okej dag idag, Fick mycket gjort på jobbet idag och kom även hem i tid för en gångs skull :D Skönt, men inte blir man ”piggare” för det. Helt slut på kvällen ändå, Blir bara till att ta nya tag och köra till jobbet i morgon med. Vi är numera i Mjällby och jobbar. =)
 Blev att se på Sveriges match och lira Xbox ikväll.

 

Ha det så Vackert!


Slappa och lite Städning.

Efter att ha jobbat idag med som vanligt. Så kommer det bara att bli lite städning bara diskning och lite undanplockning. Orkar inte göra ngt mera eller större ansträngande idag haha! Ska bara slappa framför tv´n eller datorn Hela kvällen.

 

Ha det Vackert!


Bio och Jobb

Måndagen blev helt okej ändå =) . Efter att vara helt slut, irriterad och ja jag vet inte vad! Så drog jag hem duschade som vanligt sedan blev det att dra på Bio med Emelie och Rebbe. Såg på The Final Destination (3d) Jag har ju då sett betydligt bättre filmer förr haha. Kändes lite mera som en komedi än skräckfilm. Det var faktiskt lite lustigt att en replik som jag har i min film den sägs även av en i denna filmen. Vilken det var säger jag dock inte. 


Mycket mera än jobb och Bio blev det inte under denna måndagen iallafall

 

Ha det Vackert!


God natt

Jag säger god natt med detta blogg inlägget. Kan även passa på att säga en del andra saker med då ju. Sölvesborgs vann över ( Landskrona ) Lejonet. Med 7-0.

Har nu även fått bilderna från våran ploj plåtning ifrån Åke´s mobila studio som jag nämnde tidigare. Några av bilderna kommer att läggas upp i morgon. Efter Hockeyn hängde jag med Pataa Hem och lirade lite Wii, Grymt kul vart det! Men ja som jag sa innan. God natt!



Här har ni iallafall en bild ifrån plåtningen :D







Ha det Vackert!


God morgon/ eftermiddag.

Vaknade inte förens sent i dag och Gud vad skönt, Första gången på över en månad som jag sova över kl: 10 på en helg :D Idag blir det i alla fall Städning på hög nivå Senare blir det garanterat ishockey :D

Ha Det vackert!


Lördagen

Han inte blogga något i Lördags. SÅ.. därför skriver jag ett snabbt inlägg nu. Blev till att Döma Hockey match i Kristianstad som HD (Huvuddomare). Gick okej ändå men Vilken match! Efter det blev det till att Köra hem Till min kära mor och äta en god middag. Kvällen Avslutades med att Emelie och Sandra kom hit och såg på fotboll. Ja min mobil blev inte laddad förens sent på dagen hittade inte min laddare. Hade 26 missade samtal haha.

Ha det Vackert!


Växjö

Hjälpte Joan på jobbet idag med komplettering. Det var trälister och lite annat :P

Jobbade på som attan idag så för en gångs skulle lyckades jag komma hem innan 5 :P Körde direkt till Växjö efter duschen och maten. Resan gick väldigt smidigt och snabbt. Körde även inom Tinghockey och köpte mig en ny väska till ishockeyn. Men åter till Växjö Körde hem till min gamla klasskamrat Monica för att snacka lite skit, blir väl att se på tv och så ikväll. Körde även in och träffade Olivia i stan, Mycket trevligt måste jag säga, Härlig tjej :D

 

Imorgon blir det till att köra till Kristianstad och döma ishockey ;) Och även att prova ut nya kläder.

 

Ha det vackert!


God kväll !!

Ja nu är man ju så Galet trött så man vet knappt inte vart man är. Igår så kunde jag inte skriva för jag hann bara inte, Slutade inte jobba förens 20:10 ! Sedan därefter blev det att köra direkt till filminspelningen igen…

 Så vart hemma i natt och då blev det för sent att starta datorn osv. Idag kom jag faktiskt ändå hem i normaltid. Skönt =) . Somnade nästan direkt i sängen med kläderna på och vaknade nyss igen. Så nu bli det nog att krypa ner och lägga sig på ”riktigt” !

 

Ha det vackert!


Dagen

Jobbade som vanligt idag och det gick väääldigt segt idag. Varför vet jag faktiskt inte men bara att ta nya tag i morgon. Blev inte så mycket gjort idag efter jobbet. Bara Lite tv och Xbox. Imorgon blir det åter igen filminspelning så tar och rullar mot Linderöd. Nä sängen står och väntar på mig.

 

Ha det Vackert!


Halsband

Efter en liten fundering bestämde jag mig för att gå en runda. Gick inom Linda där även min mamma och många andra personer var. Linda var i alla fall klar med halsbandet till mig. hade specialtillverkat ett halsband till mig. Mycket roligare att ha ngt eget som inte alla andra har. Det kan även du med göra. www.lindasdesign.se Kika in där för mera information. Nä nu blir det Tv´n och sängen resten av kvällen. Tyvärr kan jag inte fixa fram ngn bild. Men kommer säkert upp senare.

Men Sov gott och…

Ha det Vackert


Hemma från jobbet

 

Så då var man hemma från jobbet, Vilken dag. Inte mycket som stämde idag men vet inte vad det var som var fel. Kanske det var tröttheten från helgen. Blir till att köra ett jäkla ryck i morgon. Är så fruktansvärt trött nu. Vet ju att jag kommer att tillbringa den mesta delen av kvällen i sängen. Tror jag slocknar riktigt tidigt. Hade kunnat somna nu om det vore så men måste fixa lite saker innan.

Som tur var ringde mamma och frågade om jag vaknat med tanke på jag kom hem så sent inatt. Shiit vilken tur jag hade. Jag hade glömt ställa klockan till jobbet så bara flög upp och gjorde mig i ordning. Så Tack mamma haha! Nä nu ska jag faktiskt ta och ut och gå en runda och kanske knacka lite dörr och se om någon är hemma för en fika. Innan jag lägger mig för att slappa framför tv´n senare ikväll.

Ha det Vackert!


regnig, blåsig hemfärd från inspelningen

02:45 Startade jag bilen på väg hem från Linderöd och inspelningen av skärckfilmen Mara.

med trötta men glada miner lämnade jag inspelingen, men kommer troligtvis att åka dit på onsdag igen för ytterligare scener.

det är säkert inte många som tror på mig att jag har varit med i en film men så fort trailern kommer så ska jag lägga ut den, kommer även lägga ut bilder ifrån inspelningsplatsen som jag nämde i ett tidigare inlägg.

bland dessa bilderna så kommer jag även att länka till övriga skådespelare.

Men här kan ni även se ett bevis på att jag varit iväg.

Måste även säga att det har varit otroligt roligt att få chansen att vara med i filmen, jag vill i första hand tacka Emelie som presenterade mig för regisören som gav mig chansen att vara med i filmen.

Jag blev inte bara filmad utan även fotad utav en fotograf i hans mobilastudio och även det var skit kul.

Då detta var min första film som jag var med i, så har jag lärt mig en hel del saker som jag inte trodde hände bakom kulliserna.

Klockan 07.30 imorgon bitti så börjar jag min vandring emot jobbet, vi får väl se hur pigg jag är då, för nu har jag ca 1 mil kvar att köra, kommer med all säkerhet skriva mer om vad som hände och inte bara lägga upp bilder.

 

Ha det Vackert!!!


Film inspelning dag två...

Ja då sitter man mitt ute i skogen i ett hus och spelar in film. Därför jag inte bloggat på några dagar är för att jag har varit upptagen med filminspelning och massa jobb.

Har även designat lite på Emelie´s blogg. kommer komma upp en länk och lite bilder i veckan på det med.

Första gången jag sitter vid en dator på 3 dagar. Kommer ett mycket längre inlägg och massa bilder längre fram. Nu måste jag fortsätta.

Ha det vackert!


RSS 2.0