22år idag



ja då har man fyllt 22 år med.


Trött

Så sjukt trött, efter att ha vart vaken sedan halv 4 och inte sovit mera än 40 min max så är man rätt trött nu. Resan till Gegås gick helt ok, även detta kommer jag skriva mera om imorgon samt det jag nämde i tidigare inlägg..

åh just det, imån blir jag 22!!

Ha det vackert

Senare

Kommer ett längre inlägg om helgen speciellt lördagen, Vart en väldigt lyckad lördag!
Nu blir det snart sängen för blir en lång inköpsresa imorgon!

Ha det Vackert!

Hemma igen!

Då var man hemma igen efter frågan dagens små resor.

Det hela började väl igenligen när man gav sig till fots upp till mor för att låna bil (min egna är sönder). Sedan ner till MQ för att handla lite kläder till morgon eller rättare sagt dagens fest för klockan är över 00:00. Vidare mot Hällevik där Green stod och jobbade, gjorde han sällskap i 1½ h för att  sedan ta mig till samlingen. Match mot Union stod på schemat. Union hade 16p 21 mål och bara 3 insläppta mål och leder serien. Vi själva hade då 3p och -11 innan matchen. Tycker vi gjorde en jäkla bra match, själv fick jag spela vänster back. Tyvärr blev det förlust med 1-0 men tycke vi gav dom en riktigt bra match. Dom sa själva vi hade gett dom bäst motstånd i år. Får väl ta med sig allt det bra och jobba vidare bara. När jag väl är hemma och har lagt in allt i klubbstugan kommer det fram att Marza sitter fast uppe i Kykhult med 4 lagkamrater. Det visade sig att han inte hade ngn bil nyckel. Den vart borta :O ? Som tur var hittade jag hans nyckel, efter att ha letat ett tag bland sakerna från matchen.  Då hade han lagt nyckeln i en värme jacka. Hur man nu lägger den i en värme jacka kan man ju fråga sig, Han valde att inte svara på detta. Jag var den ända på platts med bil och körkort så fick ju köra tillbaka och lämna den.

Ha det Vackert!


Solen håller sig framme

Solen fortsätter att steka även idag. Drog hem till mamma vid lunchtiden och la mig och solade lite, svårt att sola i min lägenhet utan balkong. Blev bara solning i 40 min men bättre än ingenting. Så man är fortfarande lika bleeek.! Men vänta bara snart ska jag nog få lite färg. Brukar bli brun fort om jag bara är ute. Även sponsrat en idag att man kan ju alltid blogga om badkar om man har svårt att skriva ngt. Finns grymt mkt att skriva gäller bara komma på vad. Inte sant ? nä nu ska jag fixa lite till här hemma sedan drar jag hem till Ola för att se på Fotboll, MAIF sänds ju på tv så varför då åka ner till strandvallen och kolla ?


Ha det Vackert!


Nu blir det mat

Ja just precis, Nu ska det bli mat. Blir till att steka två köttbitar och ta lite pasta till det, potatisen räckte inte till för jag ska bli mätt. Kom just hem från träningen idag som gick sådär, fick spela innermittfällt som jag bara gjort en gång tidigare. Första halvan av spelet sprang man som en virrepelle men efter pausen så kom man igång och blev varm i kläderna som man säger.

På tal om värme sjukt gött väder det har varit idag. Kom nyss innanför dörren som jag nämnde tidigare i bara shorts och en tröja, kan ju vara ute i över  30 min till utan att ens börja känna att det är kyligt. Det är gött tycker jag! Så idag har jag traskat runt och visat upp mina bleka ben med. Hoppas jag inte skrämde allt för mycket folk. Nä nu blir det till att sätta sig och käka upp maten man har tillagat.

Ha det Vackert!


Bloggen rullar igång…

Nu så Rullar bloggen igång igen, haft ett bra uppehåll nu. Det har då hänt sjukt mkt på sista tiden så jag har haft så mkt att skriva men inte hunnit. Men nu har jag tid att sätta mig ner och skriva lite, kan väl ta upp något som har hänt. Arbetslös som många andra ? -Ja det stämmer.

 Jag är numera arbetslös. Och inte förens nu har jag tid att skriva... Efter jag blivigt arbetslös så kommer man på massa saker som man ska göra. Det blir att man tänker hur har jag hunnit med allt detta innan när jag hade jobb samtidigt. Det har kanske lite att göra med att jag har andra sov och matvanor numera. Är sjukt bra på att sova kan jag säga. Och ÄTA! Dom som känner mig vet hur mkt jag kan äta. Så min kropp har ju med förändrats på sista tiden. Med ändrade mat och sov vanor så kan ni ju tänka själva. Snyggt att ligga på beachen 09 som en liten blek strandad knubbsäl. Men men det får väl gå, kan ju alltid ha en tröja på mig och få en snygg bonna bränna :D Så man borde kanske sova mindre och äta lika mkt :D men träna mera, det låter helt ok i mina öron. Men visst är det skönt att sova till 11-12 om dagarna ? Vi får väl se hur jag gör. Nu har jag ändå en hel del dö tid för nu har jag gjort allt "viktigt" för någon veckat haha, så säg till om du har ngn ide vad jag skulle kunna hitta på.


Ha det vackert!


RSS 2.0