Fredag…

Sådär ja, då vart man hemma från jobbet. Eller hemma och hemma. Jag är hemma hos mamma en liten runda bara. Bluir snart till att göra hem till sitt för att göra sig i ordning för kvällen. Vad som händer ikväll vet jag dock inte än. Det får vi se då.


Måste bara säga jag är så Grymt avundsjuk på alla som ska se på U2. Hade varit så jäkla grymt att få se dom live. Så bara att gratulera alla som lyckas se dom i kväll eller i morgonkväll. Nä nu ska jag röra på mig.


Ha det vackert!


Nu kan jag Sova

Ja nu är det inga problem att sova i alla fall . Ska faktiskt ta och slänga mig i sängen och sova nu. Det blir kanske bara någon timme, fast å andra sidan inte alls omöjligt att jag lägger mig och sover tills väckarklockan ringer i morgon.  Somnade inte förens närmare halv 6 inatt.


När man väl stod på samlingsplatsen på jobbet så orkade jag knappt hålla ögonen öppna men det gick. Efter bara några minuter ute i friskluften så började jag sakta men säkert kvickna till. Och efter bara några timmar så vart jag piggare än vad jag någonsin varit på jobbet sedan jag började. Fattade inte, något vart helt galet pigg. När klockan vart halv 4 så satte jag mig i bilen och körde hem. Då hade jag redan gjort klart allt jag skulle. Det var planerat till halv 5, kvart i 5 men nä idag gick det undan och utan några större problem. Så Med tanke på jag fixade allt under dagen osv. Så kommer jag att få sovmorgon i morgon, ja ca 1 h extra sömn riktigt skönt ändå.


Direkt efter jobbet blev det till att ta bilen och släpet för att köra till Kristianstad och hämta lite möbler. Även det gick smidigt. Börjat bli en riktig proffs på att köra med släp nu. Nä nu blir det till att lägga sig i sängen, orkar inte vara uppe mera nu.


Föresten om du/ni kommenterar snälla skriv era namn så jag vet vem som skriver.

Och ni får gärna kommentera mera än vad ni gör :P


Ha det Vackert

Kan ej Sova

Sjukt vad jobbigt det är när man inte kan sova och har ändå försökt nu i två timmar. Man kanske skulle dra igång med bloggen ännu en gång, tycker det går riktigt trögt men tappat lite för det. Men vem vet kanske är det en " ny blogg tid ". Började fundera på om man skulle ut och gå nu för är så galet rastlös så vet inte vart jag ska ta vägen. Men lite väl galet at klä på sig och ut och gå nu...


Men men ja det är mycket som har hänt på sista tiden i alla fall! Som vanligt.

Känns som man börjat få lite rutin på livet igen. Med lite jobb så rättade det mesta till sig. Bara träningen som jag ska få tid, ork och lust till. Har så mycket som skall göras om dagarna så svårt att hinna med allt nu... 
Men nu har jag äntligen jobbat ikapp det vi låg efter med på jobbet  när ag började och även fått in bra rutiner med så det flyter på riktigt bra. Så nu slipper man komma hem vid ca halv 7 om dagarna.
 
Nä om man skulle prova att lägga sig igen och sova.


Ha det Vackert!


Mobil Strul

Jaha! Då har mobilen låst sig. Kan bara ta i mot samtal och sms men inte svara. Enligt Telenor kommer det att gå att ringa om 1 eller 2 dagar igen. Hoppas verkligen det med. Känner sig helt lost utan att kunna ringa eller smsá. Det är väl det största problemet jag har haft under dagen :P


Lite gnäll får vi slänga in idag med. Satt en "speta" golvlist genom fingret idag med, rätt lyckat -NOT, gick igenom fingret och så råkade jag bryta av den, så nu sitter den så fint i fingret och får inte ut den hur mycket jag än skär och gräver i fingret. Drar väl ut den imorgon eller låter jag den vara tills när den själv växer ut.


Och nu lite glädje!
Ringt och tagit tillbaka min lägenhet idag med. Fick ju säga upp den då jag inte hade något jobb. Men nu är ju det problemet löst. Förhoppningsvis vara lyckan lite till och jag har jobb i några månader till. Nu blir det till att lägga sig i sängen och kolla lite på tv. Fundera på varför vissa inte svarar fast man bara vill dem väl...


Ha det vackert!


Bästa reklamklippet på länge

Ni måste bara se detta klippet som Hampe rekommenderade mig. Bästa klippet på LÄNGE !

 


Kristianstad lite snabbt

Blev till att jobba även idag, så jobbat både lördag och Söndag denna helgen. Under tiden jag jobbade så ringde Mattias och sa att han var i Kristianstad. Mattias är då min kusin nere ifrån Malmö. Han hade vart och Repat lite med Emma. Men i allfall fall så fick ju så klart bli att köra dit efter jobbet och ta en glass och snacka lite skit. Inte så ofta man ses precis. Är nog över 3 år sedan senast. Förhoppningsvis ses vi mera i veckan då han har spelning.


Nä nu blir det snart att se på tv.


Ha det Vackert!


Jag Fortsätter

Ja jag fortsätter att skriva i bloggen, är ni inte förvånade att jag har skrivigt nu 3 dagar i rad? Kanske lika förvånade som mig. Det känns som om allt bara har blivigt mycket lättare.  Då det även är roligare att skriva även om man inte har något vettigt att säga.


Jag jobbade även idag. Måste bli van att säga att man jobbar igen. Det är verkligen sant att man lär sig något nytt hela tiden, massa små knep som jag kommer på under dagen som underlättar mitt arbete. Det går bara bättre och bättre :) Efter jobbet så drog jag hem och fixade till mig. Eller ja blev man slängde på sig ett par mjukisbrallor och en t-shirt efter duschen. Sedan bar det av mot affären för att handla.


Under kvällen har det inte blivigt så mycket. Körde inom mamma och snackade lite och såg på tv. Nu är det bara godispåsen och Cocacola för hela slanten som gäller


Ha det Vackert!


Dagen bara sprang iväg

Klockan 07:45 stod jag på jobbet iklädd mina snickarbyxor och t-shirt. Det var dags att börja jobba igen och denna gången som snickare. Jag hade inte ett verktyg eller något. Men ju mer dagen gick desto mera verktyg fick jag. Sa vad jag behövde för att kunna utföra mitt arbete så bra som möjligt så måste jag ha vissa verktyg. Det fick jag med av mina arbetsledare. För att vara första dagen på jobbet så får jag väl ändå vara nöjd. Alltid likadant att man ska bara få in en rutin sedan går allt som smort. Så imorgon kommer jag att köra så det ryker.


Blev att man fick jobba lite längre än förväntat men det var bara kul när man väl får jobba igen. Direkt efter jobbet bar det av mot Strandvallen där MAIF tog i mot AIK. Mjälby AIF förlorade tyvärr med 1-2 så är dom utslagna ur Svenska Cupen. Mins inte den exakta siffran men lite över 6660 personer var det som hade hittat till Strandvallen denna Onsdag. Kul med så mycket folk, synd om inte lyckades vinna bara.


När man sedan hade tagit sig hem från fotbollen vart det matlagning som gällde. Stekte lite kött och tog potatissallad till, mycket gott måste jag säga. Lite senare på kvällen fick jag även ett litet klotter med. (Som jag visade i mitt tidigare inlägg.) Nä nu Ropar sängen och kuddarna på mig.


Ha det vackert!


Klotter


Killebomfestivalen

Efter att inte ha skrivigt ett tag så är det väl dags att göra ett inlägg. Varför då inte välja ngt som precis har hänt. Nyligen var det Killebomfestivalen här i stan. Denna festivalen måste jag säga vara ett av dem bästa festivalerna om man jämför med dom andra åren. Även om man mest bara gick runt. Har bara träffat trevligt folk under festivalen. Med tanke på det otroligt fina vädret vi hade så var väl alla bara glada för det. Sedan att det var en festival gjorde allt bara bättre. Så varför ska man då klaga. Så vad hände då under denna tiden. Ja det blev några 5´kamper både vinster och förluster. På lördagen var det jag som hade fest. Dock var det inte planerat utan det bara blev så. Men lyckat blev det tycker jag. Träffade även Oliva en som jag har börjat snacka med genom bloggen. En liten rolig och söt tjej som faktiskt är mindre än mig. (haha) måste nämnas. Men måste säga jag tycker det vart trevligt att träffa dig och din ännu mindre vän. :D


Nu blir det matlagning sedan tv.


Och i morgon börjar jag jobba igen och efter det blir det MAIF - AIK ! Skriver mera om detta i morgon.


Ha det vackert


RSS 2.0