Lite om helgen

Ja började med att jag i Tingsryd och hämtade mina skridskor på ting som jag sedan skulle använda på matchen som jag dömde. Mellan Tinghockey och min match satt jag och kollade på Taif´s J-20 som mötte Pantern. Många kända ansikten såg jag, kul att träffa dem igen efter i somras. Grattis till Segern Boy´s!


Min Match gick väl helt okej, vart lite stelt i början om man säger så. Nya skenor och ny plast så hehe, men det gick det gick.


Imorgon blir det upp till bevis! Växjö j18-elit blir det. Ska bli kul och se hur man klarar av det, som jag tror så ska jag klara av det. Det bara känns bra liksom och f#n vad skönt det skulle vara om man fick göra en bra match däruppe.


Nu blir det snart sängen så man får lite sömn innan man ska ta bilen och köra upp till Växjö, blir litet stopp i Tingsryd med på vägen upp. Sov gott!


Så folk, ha det Vackert!


Comeback

Är det en comeback man gör, jag försöker och försöker men lyckas inte uppdatera min blogg så bra. Det är så mitt liv känns nuförtiden med. Jag försöker uppdatera mig med det går inte fram mot ändå.


I alla fall vad har hänt sedan sist jag skrev?

Det har blivigt lägenhets köp. Kommit in och trivs bra i min nya lya. Bilder på den kommer väl när jag är klar med allt små tjafs.


Gårdagen blev spännande och intressant. Var nämligen i kallinge och kollade på Kallinge/Ronneby som mötte Mörrum i hockey. Riktigt skönt att Mörrum gick segrande därifrån.  


Och detta med hockeyn bara för det. Jag ska faktiskt dra till Tingsryd i helgen och hämta mina skridskor som ska få ett par nya skenor på sig. Därefter ska jag döma en u16 A match ska nog inte bli några bekymmer i med jag är van vid j20 mest :D. Så när jag väl är i Tingsryd får ni väl hälsa på mig ni som är därifrån haha ;) . Blev även väldigt glad när jag fick beskedet att jag ska döma TAIF - LINKÖPING J-18 ELIT snart.  Återkommer med datum :P


Dagen som vart då.

Ja det blev en rivstart på jobben med att lösa 4-5 problem redan innan lunch det är nytt rekord måste jag säga. Ni som läst tidigare ser att jag jobbar som IT-tekniker numera. Blev inte ngn mat på fusken idag utan drog ner och käkade en pizza. En pizza som jag tyckte att jag vart förtjänt av. Efter lunchen blev det ett lite lugnare tempo med tanke på att det kändes som jag rullade ut genom dörrarna från pizzerian. Men snart vart jag igång igen och fortsatte slita :P. Idag var det även bakklubbens dag på jobbet eller vad man ska säga. Haha. Varje torsdag så bakar en på jobbet ngt och idag blev det lussekatter jag blev bjuden på.


Nu sitter man bara här och slöar framför datorn och tänker på hur jag ska göra ikväll. Spelar Korpenbandy nu för börjar tagga ner med hockeyn, att spela asså. För mkt småskador osv. så då passar Korpenbandy och dömningen bättre. Det känns riktigt tungt att inte kunna prestera vad man vill där ute på isen hur mkt man än kämpar och vill det inuti huvudet så kan inte kroppen utföra det. Kroppen har sagt till tidigare men nu är det nog stopp :\ eller får jag ta ett långt uppehåll. Men Korpen Matchen nu. Jag är lite fundersam hur jag ska klara av att spela har ju inga skridskor dom finns uppe i Tingsryd som jag nämnde tidigare. Så får väl låna några eller ngt. ska bli intressant måste jag säga... Återkommer med resultat. Väldigt viktigt att ni få reda på resultatet ju!


Nä nu blir det till att sätta sig och leka lite i Photoshop mina damer och herrar, även småbarn och gamlingar.


Ha det Vackert!


RSS 2.0