Nyfriserad


snabbare än förväntat

Bloggandet går mot nya uppdateringar snabbare än förväntat.. Trodde inta att jag skulle hinna göra ngt inlägg idag mellan jobbet och hockeymatchen.


Som vanligt Riktigt mkt att göra på jobbet idag, skulle vart ledig idag och tagit det lugnt. Kanske kört in en runda till Kristianstad men så blev det inte. Började vid i dag och slutade vid 4. men jag trivs där så det vart bara roligt att få jobba som jag med har tidigare nämnt.

Sjukt fluffiga morgontofflor vi hade på jobbet hade sådan lust att slänga på mig ett par och gå runt i affären idag haha. Men det gjorde jag inte kan jag lova.


Nä skärpning nu KHK -MÖRRUM GOIS står på schemat. Om man skulle försöka få i sig lite mat i denna kroppen borde ju vara bra, bra käkat 2 panpizzor på jobbet idag, låter bra va, eh nä! Föresten åter till matchen jag ska se på. Tror att det kan bli en intressant match. Det är väl därför man kollar eller?


Nä nu måste jag dra...


Ha det vackert!    


Vad gör man?


Funderade lite på saker och ting när jag gick hem från Robin idag.
Och som många gånger för säger jag till mig själv, vad gör jag? Liksom, hallå? Klockan är lite i tolv och jag går omkring med en kebabtalrik i handen. Här tränar man för det första och ska försöka bli en bättre spelare i mina idrotter och få en snygga kropp. ( haha) . Alltså mina matvanor pajar ju det mesta. Käkat 3 gånger idag och lyssna bara på vad jag har stoppat i mig. Började med att ta en bit vetekrans till frukost. Potatis och köttfärsbiffar till middag, sedan blev det panpizza, ja och sedan en kebabtalrik på det. STABILT. Det var bara en av 100 000 000 grejer jag tänkte på, gissa om det luktade bränt så som jag tänkte. Nä men seriöst så här kan man inte ha det.


Aja tror inte ngn bryr sig så speciellt mkt om det ändå. Dagen har annars vart helt okej. Började jobba vid 3 och slutade som vanligt vid 6. RIKTIGT mkt att göra på jobbet idag. Ni tänker kanske det är inte jobbig att jobba i en skoaffär. Om det är. Hur mkt som helst att göra. Alla tunga kartonger med varor som skall packas upp och sorteras, all denna sortering. När man tror man lyckats göra allt klart så står det massa nya kartonger som ska in på respektive platts, då inser man att man måste flytta 60 lådor för att kunna få in en låda kanske. YES! Tänker man bara, eller inte. Men alltså det är det värt för måste säga jag trivs ngt fruktansvärt mycket i affären. Kan ha dem bästa arbetskamraterna man kan ha tror jag. Synd att man inte ska jobba där så mkt längre...


Senare blev det lite telefonsamtal och det bokades för en filmkväll hos Alex. Så jag drog hem till Robin och kollade när han packade sina saker, jag viste inte hur jag skulle kunna hjälpa honom så jag satt och kollade på, snällt va :D ? när han hade packat en del så drog vi ner till Alex och såg på filmen. Den hette Step up 2 lägg det på minnet. Den vart riktigt, riktigt bra tycker jag.


Morgondagen blir det till att jobba sedan dra direkt till Karlskrona med Robin för att se träningsmatchen mellan Khk och Mörrum.


Ha det vackert!


Ny Bloggat!!

Efter att faktiskt några frågat varför jag inte bloggat på ett tag så har jag inte ngt svar, kan  inte säga att jag inte har tid för det har man alltid. Men haft riktigt mkt att göra så att orken har inte funnits där, men nu så kommer det att bli lite aktivare på den delen!


Hockey träning stod på chemat idag efter att ha jobbat en hel dag. Var bara att köra hem och packa grejerna käka städa undan och in i bilen och dra iväg. Dagen har annars vart helt okej, riktigt mkt att göra på jobbet. Kommer in mkt höst nyheter HELA tiden så hinner ju knappt inte kolla vad det är man får in det är bara ut med dem nya skorna på hyllorna.Men jag klagar inte jag tycker det är kul när det händer lite :D Dagens glada nyhet vart när man fick svar på ett sms vid 11 tiden :D Lustigt hur små ord kan bli så otroligt stora och betyda så mkt för en :D Med dessa sista glada ord ska jag avsluta dagens inlägg med. Och som jag alltid säger...  

-Ha det vackert!




Bjuder er även här på den senaste bilden som tagits på mig,


PAUS

Tagit en paus i mitt lilla bloggande nu som ni märkt. Men jag kommer snart att börja blogga igen.




Ha det Vackert!


RSS 2.0