Åhus beach Handboll

Det får bli ett snabbt inlägg i dagens stress. Alltid stressad som sagt. Ska ta bilen ner till åhus strand och kolla på lite beachhandboll :D det är fint de. Kommer mera underdagen...


Ha det vackert


God natt

Ha det bra allihopa nu måste man få lite sömn med. Imorgon bär det av till Åhus beach handboll på dagen. Sedan på kvällen får man se, alltid oplanerad känns det som. Hade vart kul att vara på östersjöfestivalen kanske eller blir det Åhus. Jag får se. Men sov gott.!


Ha det vackert!


Det ringer

Såklart är det Alex som ringer och säger att han hade missat tåget, blir inte förvånad. Han skickade i och för sig ett sms med, men ändå! Haha typiskt honom. Har nog aldrig sett honom stressad. Aja får se om jag hinner käka upp mina chips nu innan han kommer. Kanske är lite taskigt eller?


Ha det vackert!


köttbullar

Mm köttbullar, Mm köttbullar... amen lägg av! Kommer ni ihåg reklamen haha? Jag valde att köpa det idag, orkar väl inte stå och göra egna köttbullar heller. Inte idag i alla fall. Det får bli köttbullar och pasta. Köpte även Coca Cola och Chips!! :D som sagt beach 08 kroppen är redan förstörd haha. Nä nu skall det lagas mat på hög nivå. Har nog aldrig misslyckats med matlagning, inte ens när man hade hemkunskap i skolan. Och så ringde Alex nyss, han kommer snart med tåget. Så han ska nog försöka att sno lite av mina chips och min Coca Cola sedan skulle jag tro. Matlagning var det ja!.


Ha det vackert!


Jagat efter folk

Kom precis hem från jobbet och har häng av mig jackan. Skorna behåller jag på mig för ska springa ner i affären och inhandla lite varor till kvällen, Är hungrig + är sugen på godis och chips, och beach 08 är ju redan förstörd ändå. Ja just det ja, jagat folk var de. Det har jag faktiskt gjort idag. Med tanke på att det är östersjö festivalen i Karlshamn så kan vi inte få hem våra varor därifrån som vanligt. En kund kom in och hade beställt dem från Karlshamn men såklart hade dem inte kommigt. Dem går och säger dem kommer tillbaka nästa vecka och är fortfarande glada och dem förstår oss. Danska var dem med så det vart lite roligt att försöka förklara alltihopa. Men i alla fall plötsligt så ska vi få hem skorna i butiken ändå, och massa krångel. Tillslut så har vi skorna i butiken och jag tänkte jag ska se om jag lyckas se kunderna. Vilket jag gjorde med gick fram och förklarade för dem allt, lika roligt som innan så förstod vi knappt varandra men det löste sig. Ja så kan de vara, lustigt men sant. Nä affären vart de ja. Får se vad jag inhandlar till kvällen.


Ha det vackert!


Mitt i maten

Ja just precis, mitt i maten så blir det ett litet trevligt inlägg. Mellan tuggorna och varje gång jag släpper handen från besticken. Då skrivs det. Det blev lite stekt kött och potatis till lunch idag. Åh nu känner jag mig stressad som vanligt men vill ändå få detta gjort liksom. Jag äter aldrig i lugn och ro känns som jag alltid behöver slänga i mig maten även om jag inte har bråttom i vissa lägen. Ett litet klädbyte efter maten och jag är redo att ta mig ner till affären :D


Ha det vackert!


Snabbis


Är hemma en liten snabbis och byter lite kläder och käkar. Får se vad kylen har att bjuda på idag. Ngn köttbit och lite potatis till det får det bli. Kvällen får bli oplanerad som de allra flesta kvällar. Jobbet ska jag väl börja röra mig till om en timme, för börjar vid 1. Nä nu ska jag ut och se vad kylen bjuder på idag.


Ha det vackert!


God morgon

God morgon på er alla. Hoppas ni sovigt gott och inte är lika morgon trötta som mig. Nä nu måste jag skynda mig.

Ha det vackert!


sovdags

Ja dags att krypa ner i en kall säng och försöka sova lite. Hoppas verkligen jag somnar fort ikväll. Ska upp kl 7 imorgon. Ska först städa i butiken innan vi öppnar dörrarna vid 10. Lagom kul liksom. Men jag själv som valt att göra det, blir en liten slant mer i månaden om man tänker efter. Så det kan det vara värt då.  Så ja gott folk God natt!


Ha det vackert


Guns n´Roses Älskare!! ?

Läste faktiskt på text tv av alla ställen igår att dem ska släppa en ny låt.



Ny låt med Guns n´ Roses i höst.

För första gången på mer än 10 år kan en ny låt med Guns n´ Roses  släppas i september, låten heter Shackler´s Revenge och skall enligt Ny York Times finnas med i tv-spelet Rock Band 2. Tidigare har låtar läckt ut på nätet men dragits tillbaka. Den enda ursprungliga medlemmen, sångaren Axl Rose har efter 10 år av löften om det kommande albumet Chinese Democraty.

Från tv 6 text tv. ( tv3 text)


Tillställningen var trevlig

Det blev ett riktigt trevligt kalas på ca 50-60 gäster. Kände knappt inte hälften men alltid lika trevligt att träffa nytt folk. Vilken mat! Oh! herre min skapare. Och jag som älskar mat, jag menar verkligen älskar. Det var massa sallader, 3-4 sorters grillat kött, massa dricka ja, asså allt fans. Det hela avslutades med massa tårta och frukt. Kändes som att man skulle kunna rulla hem. Så mätt och så trött som man blev.


Hemma i sin soffa sitter man nu och blogga. Så trött men orkar ändå inte sova känns det som, vill hitta på ngt men vad?


Tisdags Fest?

Nja inte direkt men kalas blir det i alla fall. Ska på Släckt kalas för en i släkten fyller 60år. Så ska dit och vara trevlig som alltid. :D


Det blev aldrig någon gräsklippning heller för har skadat ryggen , nopp inte gnällig som jag sagt innan. Man måste ju göra ngt för att få ont i ryggen tänk på det.


O! jag hinner inte skriva mera nu måste röra på mig, men mera bloggande kommer de att bli senare under dagen. Ta hand om er.


Ha det vackert!


Frukostlunch

Åh njuter av min lediga dag! Härligt måste jag säga att det är. Satt klockan på 11 men vaknade inte av den ens. Kände väl på mig att jag var ledig. Men vaknade sedan vid 12 när telefonen ringde.


Det får  bli en kombinerad frukost och lunch. Men först ska jag ta och köra en liten runda med bilen. Har lite ärenden som jag måste fixa. Sedan blir det att köra hem och klippa gräset hemma hos mamma. Mera uppdateringar i bloggen kommer de närmaste timmarna. Håll ut ;)

Ha det vackert!


Tiden mellan dag och natt

Tiden mellan dag och natt är ju nu. Med andra ord kväll

Så japp nu är det ju kväll när jag sitter här och skriver. Så ja vad kan man skriva såhär sent, ja ni. Det spelar ju inte ngn roll hur mkt klockan är man kn ju alltid skriva lika mkt varje gång. Det gäller bara att komma på vad man ska skriva om.


Kan ju fylla i lite om vad jag missat i dagens blogg. Vad nu detta kan vara. Kanske att jag käkade 2 panpizzor på jobbet, det kan ni anteckna om ni känner för det. Ja! Och att jag käkade ngn skit god maträtt hos hemma hos mamma men vet inte vad det heter. Någonting hon hade kommit på själv som vanligt. Med broccoli, ost, korv, och potatis tror jag haha.


-Ja jag vet att jag skriver haha många gånger och mycket i mina inlägg, men ett skatt förlänger livet säger dom. Och jag skrattar för det mesta åt allt. Så jag kommer nog fan att bli gammal...


Ledig i morgon utan att ha semester än, härligt! Ska nog ta och ta en lugn dag på förmiddagen sedan ta mig ut och hitta på ngt riktigt kul sedan på eftermiddagen/kvällen. Får se vad de blir.


Hoppas att jag kommer somna lättare ikväll, det tror jag säkert för att imorgon har jag ju inte ngn speciel tid att passa. Sov gott Folk.


Ha det vackert!


Cameron Diaz






Ett lite skvaller inlägg bara.
Cameron Diaz är ju singel och hon njuter nu av det.
Läste det i en av tidningarna som vi har på jobbet.
Tänk att få träffa denna singel kvinnan. Det hade inte varigt helt fel.haha


Ha det vackert







Vila, Tack!

Lyckades somna igår i alla fall, vilket vart bra. Men bara flög upp i morse och märkte jag hade försovigt mig, mindre bra. I alla fall så han jag med allt jag skulle blev bara en mindre frukost än vanligt. Så kan de gå.


Just hemkommen från jobbet är jag nu och helt slut är jag med. Orkar inte gå in på detalj vart jag har ont osv. det skulle fylla hela bloggen haha ;) och man hade uppfattats som gnällig :o haha. Lugn dag idag på jobbet rätt skönt i och med jag vart trött men hoppas att det inte märktes.


Ska ta mina små ben och gå hem mot mamma, ska käka där idag. Sedan tillbaka till lägenheten och ta det lugn ännu en kväll, vilket jag behöver. Inte några planer på vad jag ska göra ikväll. Så kom gärna med förslag . Nä nu måste jag nog gå för maten är nog snart klar.


Ha det Vackert!!


klockan 2

Nu är klockan över 2, sjukt är det och jag som ska upp kl 7 imorgon. Hur pigg kommer man då att vara tro? Med tanke på att jag är nog en av dem morgontröttaste personerna. Men det är väl bara att gilla läget och försöka sova, kunde inte de nyss när jag försökte. Men japp dags att försöka igen. Sov gott!!


Ha det vackert!


Blogg design

Gjort en liten ny upp fräschning av Danielssons blogg idag. Tycker det blev rätt lyckat, eller vad säger ni ? Vet att jag inte är ngt proffs i ps precis. Länge sedan jag gjorde ngt i ps så kul att göra ngt igen.


Annars har dagen varigt slapp. Bara tagit de lugnt och tv soffan har helt klart varit fullbokad idag.

vad tycks om den ? (http://fetdanielsson.blogg.se)


Ha det vackert!


Tennis och Fest

Kom just hem och har nu duschat och käkat, i väntan på Green skriver jag en liten blogg.
Varför döpte jag denna till tennis ? Kanske för att jag har spelat det idag? -Ja visst har jag det. Spelade Tennis med Greené far haha... Gick som förra gången jag var skit dålig och då är jag ändå snäll när jag säger skit dålig. Katastrofalt, när jag skulle serva landade bollen exempel vis inne på en annan bana haha... mera än så kanske man inte behöver säga. Men lyckades ändå med ett eller annat slag :P Dem får jag ta lärdom av och jobba vidare med som man säger. Nu är det bara att vänta in green som sagt så skall kvällen börja, hoppas på en kalas kväll! Ska prova och se vad man kan göra med en Absolut mango  ;)

Ha det Vackert!


Bogsering

När jag hade slutat jobbet idag så cyklade jag inom Danielsson som vanligt kan man nästan säga, har nästan blivigt en vana nu. En bra vana ;) Han hade finbesök, vilket vart trevligt. Drog och käkade lite mat med.



Sedan när jag skulle gå hem så såg jag en av grannarna hade problem med bilen. Snäll som man är så erbjöd jag mig att hjälpa till. Så det fick bli bogsering. Så jag körde en liten runda och bogserade grannens bil och rätt som de vart så startade den. Härligt.



Nä nu blir det glass!!


Ha det vackert


Jobbet

Nu är det dags att dra till jobbet blir bara en kort arbetsdag för mig idag. Bara 3 till 6.


Huvudvärk

Vaknade upp idag med världens huvudvärk, fick ju lägga mig och sova vidare. Som tur är så börjar jag inte förens 3 idag så det är bra. Nä lite mat nu sedan ska jag köra och träna lite se om man blir bättre av de, jag tror de ;)


Sov gott…

Det ska i alla fall jag försöka göra nu, eller ja snart. Hoppas ni med kan göra det.

Jag är trött som en ja jag vet inte vad, trött är jag i alla fall ! Sov gott folket.


Ha det vackert !


Dagen med Jordgubbstårta

Gick upp tidigt och hade bråttom till jobbet, han inte skriva ngn blogg. Innan jag drog till jobbet var Robbin här och provade ut ett par skor. Han fastnade för de vita som jag med tyckte vart snyggast. Men fel storlek så när jag väl vart på jobbet tog jag fram rätt storlek. Men innan jag tog fram den rätta storleken vart det tidig fika på jobbet. En jordgubbstårta stod på bordet när man kom till jobbet, men den var ju inte bra till mig. Den vart ju till all personal, men mest var den till min arbetes kollega som gjorde sin sista arbetsdag. Så klockan halv 10 hävde man i sig en bit jordgubbstårta, men inte mig emot.

Haft fullt upp på jobbet idag, vilket är kul. Den nya skyltningen blev Skit snygg. Inte jag som gjorde det så inte ngn ära till mig, jag dammsög i alla fall. Räknas de?
Får in nya skor nu med så kom in och kika. Kommer lägga in några av dem här när jag hinner som sagt.


Efter jobbet tog jag mig hem och zappade framför tv´n sedan körde jag ut och tränade lite. Nu sitter man här och försöker skriva ngt intressant i bloggen. Får se om det blev något intressant eller inte.


Ha det vackert!


Intresserad av Skor?

Är du intresserad av skor?

Då tycker jag du ska följa med i min blogg, kommer att ha blogg inlägg om de senastes skorna. Bland annat skor från butiken som jag jobbar i. Kommer att skriva om skor för både dam och herr


Har du något tips?

Nu är jag vaken igen och börjat funderar på hur ska man skriva så att man får fler intressanta läsare? Eller rättare sagt min blogg intressant och flera läsare. Jag vet man ska ha en varierande blogg men hur får man flera läsare, det som är grejen. Så något tips så säg gärna till -Tack.


Nä nu blir det nog till att ta glass och sitta och dra igång ngt film, är Sjukt sugen på det. Väntar även på att Robin ska komma har lånat hem massa skor till honom som han ska få prova. Har ju REA i affären där jag jobbar och han har inte tid att komma in med tanke på hans jobb och så, man får ju ställa upp ;)

Ha det Vackert!


Trött som en ...

Ja nu är det så att jag är så trött så jag vet inte vad, ska ta och slänga mig framför tv´n och sova lite. Får se om man orkar upp mera idag och göra något.


Försenad


Är jätte sen idag, hade planer på att dra och handla innan jobbet men så morgon trött som jag är så är det nog omöjligt.


Men japp måste kila ha det Vackert.


Le coq sportif

Dags att skaffa sig ett par nya skor kanske? -Ja det är de!




De får bli dessa klassiska Le coq sportif skorna. (Finns till både dam och herr. )

ändrade planer...

Gourmet middags planerna blev ändrade när jag kom upp för min lägenhetstrappa. Då min mormor och syster var där och hade lagat mat. Lax, potatis och god sås till de. De vart väl lite bättre än mina planer kanske ;)  Jag tänkte ju göra köttbullar och potatismos, Sjukt länge sedan jag åt de. Men som sagt mat blev det i alla fall och det var ju inte lite gott heller!

nu sitter jag och Sjunger till Anders Lundell på Allsång på Skansen. Inte för att han är bra på att sjunga men de andra Artisterna är...

Funderingarna under dagen har varigt många som vanligt, men det bästa var nog ändå när vi började prata om att åka iväg och att jobba. Väldig mycket inne på att åka och jobba i sälen eller i Norge när snö täcket kommer.


Vaken

Tjo, Vaken och käkat lite nu är det dags att dra sig ner till jobbet, slänga upp sig på cykeln och rulla. Ikväll blir det Gourmet middag som jag nämnt i mitt tidigare inlägg och nu har jag bestämt mig för vad de ska bli. Det får ni reda på senare.

Avslutar med ännu en skön kommentar från Robin.
"Fan vad grym jag är på att tvätta, Synd att de bara behövs två killar till de" - Robin


Gourmet middag ? – Japp Ravioli

Dags för ett nytt blogg inlägg, de smaskiga bilderna som ni säkert vill se från killebom kommer att dyka upp den närmaste tiden ,då jag och Robin skakade loss på Altona haha...

Med Inspiration av Robin så skriver jag detta inlägg. Han är nämligen högt delaktig i denna bloggen. http://fetdanielsson.blogg.se/

Jobbade 12 till 6 idag när jag vart på väg hem mötte jag den personen jag tidigare nämnt. Vilken tur jag hade tänkt ringa han när jag kom hem, men de slapp jag ju nu. Han kom gående med 2 burkar ravioli och värdens leende. -Man måste ju få i sig lite mat i denna kroppen me säger han och skrattar. Haha Skön han. Drog iallafall med honom hem och tillagde denna gourmet middag. Innan des så hjälpte jag honom städa upp och att fixa till lite i lägenheten, var ju en hel del ölburkar och annat efter Killebom.

Rörde oss sedan vidare ner mot min lägenhet som jag numera bor i. Dags för att spela playstation. Då vi inte fick de att fungera hemma hos Robin så vi tog hit de och spelade lite.





Imorgon är det jag som ska stå för maten vad ska jag komma på, vad slår ravioli liksom?

Ha det Gött folk!


Killebom

Hinner bara inte skriva ngn lång blogg... jag har så mkt att göra att jag inte hinner skriva. Det är så mkt jobb grillningar och Fester att jag stressar mig fram genom alla gatorna i stan för att hinna med..... detta är ända gången jag kunnat sitta här på 2 eller 3 dagar...

kommer bli bloggande om vad jag gjorde här på dagarna när Festivalen är slut :D

RSS 2.0