Nytt Jobb



Kommer snart att börja jobba på Wallenbergsskor i Karlshamn.

Tycker ni kan komma in i affären när jag börjat och säga hej och kanske köpa er ett par skor med ;)

Ha det Vackert!


Nytt på Jobb och film fronten!

Ja nu har det verkligen hänt lite saker. Först och främst kanske jag ska säga att jag ska in till Karlshamn nu för att kolla på lite tider som jag ska jobba. Har fått söka ett nytt jobb eftersom alla på vårat projekt blir uppsagda mellan den 20 och 25 november tyvärr :\ Men det är ju pga. att vi har gjort klart projektet här i Sölvesborg och det inte drar igång ngt här igen förens i januari/februari så då kan vi inte jobba med något. Men så länge kan jag inte vänta, måste ju ha ngt att göra på dagarna :) 

Så det tycks inte vara så svårt att få ett jobb i dessa tider ändå ;)

 -

Sedan vad är det mera som händer då ? Jo hemsidan http://www.filmkoncept.com/ Har uppdaterats rejält så där tycker jag ni ska gå in och kolla på bilder och även en teaser som ligger uppe.

Ha det Vackert!


Sjuk i 4 dagar

Ja då har man varit Sjuk i 4 dagar. Men lyckades kämpa mig igenom 2 dagar på jobbet. I torsdags orkade jag inte mera, med feber kombinerat med ja illamående och ja allt vad det innebär. Undertorsdagen låg jag i stort sett hela dagen i vängen när jag inte gjorde det låg jag i soffan. Och ja Idag fredag har jag i alla fall kommit upp på benen. Vid 13:00 så bjöd mormor på Broccolisoppa. Sjukt gott, men det är allt hon lagar så. Så då kände man sig lite piggare, efter det blev det kortspel och jag vann 3 av 3 gånger :D Så för en gångs skull så vann jag haha. Därefter blev det till att gå hem och lägga sig igen. Blir trött av att inte göra ngt helt sjukt. Ikväll blir det nog bara att tråka framför tv´n eller Datorn.

 

Ha det Vackert!


Mera film bevis

Nu har det äntligen kommit en liten teaser av filmen mara jag var med i... Dock så får man inte se mig här. men kommer väl snart. Mera ett litet bevis på att filmen finns och kommer ut.



Ha det Vackert!

RSS 2.0