EM-mästare

Fernando Torres matchhjälte

Viva Espana. Efter 44 års väntan så kan Spanien fira mästerskapstitel och den store hjälten heter Fernando Torres.


Söndagen har varit så slapp så slapp. Men vid ca 8 tiden blev jag pigg och ringde Alex men han fick inte för sin kära far, skulle annars dragit och sett på fotboll med två damer. Skärpning nu Alex. Så det blev att man satt hemma och såg på EM. Dock så hade jag en Fotbolls intresserad mormor som vart nervös och satt i fåtöljen bredvid mig haha.


Lördagens blogg, även den försenad

Vaknade och vart pigg och inte bakis, blir inte de ofta tycker jag vilket är mycket bra :D gick upp vid halv 9 började jobba vid 10. var väl hemma vid halv 5 tiden har jag för mig. Stannade kvar och städade, vilket inte vart alls jobbig lite extra pengar bara. Kom hem och slängde mig i tv soffan vart helt slut. Började sedan svettas och frysa så planerna på att dra fest fick ju läggas ner. Så blev en hemmakväll själv med Tv´n trevlig, nja men de gick ju bra hade glass och jordgubbar.


En försenad Fredags blogg

Jäkla kul kväll med far och far  eller Tim och Green kanske man ska säga. :P
Började i lägenheten men vi upptäckte att det vart inte ngt att släcka törsten med här, så började bege oss hem till mitt andra hus. Här fanns det vätska som vi var väl värda.

Satt och chillade lite i vardags rummet och snackade. Sedan skulle vi bli hämtade kl. 00:30 men de kom aldrig ngn, fått reda på i efterhand att chauffören hade somnat hemma i sin tv soffa utan att vakna när man ringde 300 gånger typ. Vi började såklart att gå då vi med insåg detta. Kom ner till Altona, nä vi går vidare. Gick vidare ner till Räkan där jag inte tyckte det var så trevligt inte de andra heller. Så dem drog till Alex och jag in på Altona. Vi träffades alla ändå tillslut inne på Altona. Drog och tog en pizza när dem hade stängt. Mötte Robin och några till och stod och posade vid en kvinnostaty. Inga bilder på det, vilket nog är bra. Efter det gick jag hem och la mig.


Det Bankar på fönstret.

Vaknade vid 7 halv 8 av att ngn bankar på fönstret, och nu bor jag kögst upp i ett hyreshus med sne tak. Jag som hade sovmorgon och allt börjar inte förens halv 3. Men som sagt det bankade på fönstret, det small som fan. Det var inte ngn som ville mig ngt det var några som skulle städa taket och skrapa fönstren rena från färg, liksom vad håller dem på med!

Jag orkade inte ens prata med dem bara slängde mig i sängen och lyckades somna men vaknade ca 3 gånger till sedan sov jag till halv 12. Mycket skönt var de kan jag säga.


Har just lagat mat nu och ska snart bege mig ner i staden och köpa lite nya kläder sedan dra till jobbet.


Inga hål

Det var inga hål i mina tänder de vart tipptopp :D.

Var och städade på jobbet efter jag hade vart hos tandläkaren. Blev en liten runda nerom Alex med. jag har även vart och handlat lite smått och gott. Eller ok köpte en stor påse med Godis som jag ska försöka kränga själv, eller ngn som känner att dem med skulle vilja ha lite kanske? tycker jag var värd det nu i med att jag inte hade några hål haha.


Tandläkaren.

Kom hem från jobbet nyss och ska precis bara rusa vidare till tandläkaren, Tandläkareskräck? Nä inte det minsta :D har man inga hål har man inte ngt att vara rädd för. Hoppas jag inte har några hål. Jag får även hoppas han inte tar bort mitt leende för dagen heller haha :P

God morgon ?

Nä fy vad jag är trött, men aja de är väl bara att ta sig ner till jobbet och vara pigg ändå. Är ju skit kul på jobbet men hade ändå vart så skönt att ligga kvar i sängen just idag :D


Så blev Midsommarafton

Stack till green på eftermiddagen och spelade lite ps som jag nämnde i förra inlägget, där blev de liten turnering på 3 personer, Jag, Green och Tim. 

Drog sedan hem och gjorde mig i ordning för kvällens midsommarfirande i sommarstugan. Släkten på mammas sida var där. + en vän till min morbror som jag inte träffat på 5 år, skit kul. Det var faktiskt mycket, mycket bättre än vad jag trodde de skulle bli. Massa god mat och ja ingen dricka för mig men ändå. Efterrätten måste jag ändå säga att den vart GALET god! Wokad frukt, ananas, banan och jordgubbar, med glass till.
 
Vet inte när jag vart hemma från stugan men bara ngn min efter jag kört hem så hörde green av sig, så jag körde ut till han och fia och såg på OC och spelade PS igen :P 

En lugn kväll som ändå vart trevlig, ovanlig midsommar men trevlig som sagt.


Har vart sjuk nu i 2 veckor, så är så trött och sliten så orkade inte festa, och då är det illa ;)
(måste vila för att bli frisk igen)


MIDSOMMARAFTON

Först vill jag bara säga det var länge sedan jag var inne på min blogg, haft riktigt mkt att göra och inte hunnit skriva om det tyvärr. Skärpning på den fronten nu.


Åh, Midsommar idag då ju.
Ingen fest är planerad, ska dock på en liten tillställning. Min morbror från stockolm är nere och ska fira den med honom och några i släkten ute i sommarstugan. Jag tror själv det kan bli riktigt trevligt, jag är inte helt på topp själv är sjuk och lite så...

Dagen annars då? Jodå. Ska städa lite här hemma sedan ut till Green och spela lite ps haha, sedan gyma om vi hinner. Ska därefter hem och duscha och göra mig i ordning och vidare till stugan.

Om de blir lite mera dötid över på kvällen kanske de blir att jag drar till Green och utmanar han på en match till i ps. men jag vet hur de brukar bli utklassning, jag förlorar ALLTID haha, men de är kul ändå.   


Så ha en bra midsommar! Snaps och bilkörning hör inte ihop, tänk på det.


Dahlin skor


nya dahlin skor (1095kr) 

RSS 2.0