Får tillbaka mobilen =)

Jobbat som vanligt under dagen idag. Blev övertid idag med. Lite jobbigt, men det lönar sig kan man ju säga när man får lönen :D Blev till att Slänga sig i badkaret och slappa lite efterjobbet. Undertiden jag låg i badet kom jag ju på att Mörrum skulle ha hemma match. Snabbt bestämde jag mig att kliva ur det sköna badet och röra mig mot Ishallen i Mörrum. Vinst på förlängning mot Pantern blev det.

Viktigaste av allt med dagen var ändå att jag kan hämta ut min nya mobil. Eftersom dom inte kunde laga den jag lämnade in så kommer jag att få en ny mobil, men förmodligen blir det en samma modell :D Så nu kan man lämna tillbaka sin lånetelefon och börja fråga efter alla vänners nummer igen. Nä lite Tv på detta sedan blir det sängen.

 

Ha det Vackert!


Lite större

Då har man gjort vardagsrummet lite större. Eller ja inte gjort det större men plockat bort dörren. Så det ser större ut.
Och så nu till lite av det jag köpte till IKEA. Blir bara ytterst lite som jag visar av det jag köpte. Blev en stor vas och lite ”pinnar” vita och svarta. Blev placerad i köket mellan kylskåpet och köksbordet. Bilden blev dock inte så bra och man ser inte helheten så bra heller. Men jag kan säga det blev snyggt :D

Annars har dagen varit helt ok, fick jobba över till 17:50 idag. Därefter blev det dra till konsum och handla. Olle kom förbi och höll mig sällskap under kvällen haha. Blev mat och Blåbärspaj till BARCA matchen :D

Ha det Vackert!


Lite IKEA

Körde faktiskt till IKEA idag. Blev en liten runda idag efter jobbet med Patrik. Hade inga alls planer på vad jag skulle köpa. Men det brukar ju lösa sig när man väl är där. Slutade med att jag kom hem med lite för en gångs skull. Det blev lite prydnads saker och lite saker till köket. Kommer förmodligen att slänga upp en bild imorgon på vad det blev. Ha det Vackert!

Kurs

Kan ju redan nu ikväll slänga in ett nytt inlägg då.

Vart på kurs hela helgen befann mig i Karlshamn och hade otroligt trevligt. Mindre trevligt när det fick bli akuten efter coopertestet, vad som hände behövs inte ta upp här. Det kan ni fråga mig personligen om ni bryr er. = ) . Efter det så fick jag tyvärr inte köra is-testerna men  kommer förmodligen att få göra dom vid ett senare tillfälle.  Kursen klarade jag i alla fall med tanke på mina andra resultat och kunskaper. Nu blir det faktiskt till att krypa ner och lägga sig, är så fruktansvärt trött efter denna helgen.

 

Ha det vackert!


Sparkar igång bloggen igen...

Sparkar igång bloggen ännu en gång och hoppas jag ska lyckas hålla den intressant och uppdaterad. Och när ni väl kommentera så uppskattar jag väldigt mycket om ni skriver erat NAMN!

Varför det har blivit att jag inte bloggat är på grund av att jag har haft så mycket att göra, men kommer att gå tillbaka och berätta lite om vad som har hänt om jag känner att tiden räcker till.

Ha det Vackert!


RSS 2.0