Nevnarien



Sitter Hemma i min lägenhet och såg att Elin eller ska vi säga Nevnarien loggade in på msn. Jätte länge sedan jag skrev med henne. Allt började nog när det vart jag och hon och jag i månadsfinalen på Lunarstorms tävling GURU. Där kunde man rösta om snyggaste presentationen. Nu när vi skriver igen är det inte så illa när jag tänker efter att jag tävlade mot henne och förlorade, kolla på denna tjejen idag. Hur mycket har man att sätta i mot denna bloggdrottning. Låter kanske som världens hyllning men det är det kanske lite med. Att kunna få så många läsare genom att vara så naturlig och inte göra sig till. En annan kämpar och kämpar om att försöka få in en fot i blogg världen men det är svårt, alla vill ju det. Kul att man en gång sågs lika mycket som henne. jag är bara glad för hennes och alla andras skull som lyckas här i världen.


Hon gav mig även lite tips om hur man kan få sin blogg att skina lite extra. Ett av tipsen var att visa mera bilder. Jag hade faktiskt tänkt att börja visa mera bilder, som jag gjort själv då. Men det är lite svårt just nu.


Jag har inte tagit upp detta innan men min HD tilldatorn gick sönder förra veckan, det tog nästan knäcken, Ni tänker kanske va? Bara för att din HD gick sönder. -Ja det tog nästan knäcken. Satt och pratade med Elin om detta och hon sa likadant. För er som nu inte vet så hade jag alla mina bilder, musik, minnen ja allt där! Exempelvis från min student, resor från Bulgarien, födelsedagar och andra högtider. Massa musik och inte bara vanlig musik utan musik som vart förknippat med personer och minnen som man aldrig vill glömma.


Det var tänkt som en backup HD men efter ett tag så gick det inte och den gav upp. Planerna var att börja ge tipps och tricks för Ps användare (photoshop). Men den planen gick ju inte som väntat. Så det blir väl att ta nya tag och se hur det går. Förhoppningsvis går det väl bra, men kommer aldrig glömma detta.


Ha Det Vackert!


Lugnt

Har blivigt en lugns kväll där jag kröp upp i min soffa bland kuddarna med en Varmakoppen i handen. eller så länge blev det ju inte. Har även vart på ett möte med domarna i Blekinge. Då jag har vart hemma hela dagen för att jag inte alls mått bra så fick man ändå gå på det mötet, som tur var så varade inte mötet länge. Nu blir det att förflytta sig till soffan och fortsätta ta det lugnt innan man ska lägga sig.

Ha det Vackert!


innebandyn

Stressen ökar men ändå gör jag ett inlägg idag. Kom just hem från innebandyn med jobbet. Blev bäst av 3 matcher och körde till 5 :P haha inte för att skryta men gjorde 6 mål och spelade fram till 3 mål på dem 2 första matcherna och vann. Det duger tycker jag haha. Då packade jag ihop mina saker och drog hem eftersom jag har fått rygg problem igen så skulle hem och vila. Men nä då ska ändå upp och försöka göra lite fys med fotbollen ikväll...


Ha det Vackert


STINGERS VANN !!? ELLER FÖRLORADE DOM ?

Hela matchen vart spännande, jag satt och var typ nervös hela tiden. Det blev ju inte bättre när det blev ett sådant avslutande heller...


Det hela började ju med att jag höll på att hjälpa till med introt. Det blev kalas som väntat :D Två eldkastare lite rök och en bomb !


Men nu till matchen. Sik började trumma på bra och tog ledningen med 1-0, bara några min senare gjorde Åseda 1-1. Sik tog ledningen igen med 2-1. Sedan tog det bara några sekunder och Åseda hade reducerat till 2-2. Det var som Mattias sa... Alltså vad f+n är detta, varje gång SIK gör mål är det som Åseda häller tabasco i röven och åker snabbt som in i h+lvete och gör mål. I andra perioden fortsätter det NÄSTAN som innan.  För 3´dje gången i matchen tar SIK ledningen med 3-2. och som jag tidigare sa så lyckades Åseda reducera. 3-3. För första gången i matchen så går Åseda upp och gör 3-4. Dom siffrorna står sig perioden ut.

I den 3´dje perioden så spelar Åseda väldigt tätt och Sik har riktigt svårt att ta sig in i anfallszon. Men plötsligt händer det, SIK gör 4-4. Det blir en 4´de och en avgörande period. Några min in i 4´de perioden så är det Sik som gör vinnande 5-4 målen och lite över 500 personer kan gratulera SIK till Första vinsten i PLAY-OFF !


Det är kul när det händer något i en liten småstad som denna. Ett division 3 lag som kämpar och ligger i.


Tackar Mattias som ville ta lite fotografier på matchen.


Ha Det Vackert!

 
 
 
  
 
 

PLAY-OFF

Sitter hemma hos Mattias nu och är riktigt laddad inför ikväll hoppas det kommer många på matchen eller i alla fall mer folk än vanligt. Ska bli extra kul och se hur det nya introt funkar som man vart lite delaktig i ;)
Matchen börjar vid 19:00 så se till att dra upp på Hovet ikväll nu ni som kan.

Ha det Vackert!

Följ min blogg med bloglovin

Nu kan även du följa min Blogg...


Nedbrytning.

Ja det ordet kan man minst säga. Efter att ha spelat ca 80-85 min match på grus i helgen så känns benen rätt tunga. Blev ju ändå lite bättre av att döma dagen efter matchen men det sitter ändå i. I alla fall så vart det mkt löpning, hopp och krypande. Alltså jag ville och kände att jag kan springa mkt mycket fortare men benen ville inte alls hänga med dom var som, ja två mjuka sparrisar. Galet benen ville bara inte. Så ja min tränare har i alla fall lyckats bryta ner mig redan och vi ska nog hålla på ett tag till kan jag tänka mig... Nu är jag äntligen hemma och kan slappna av :D Undra hur benen kommer kännas imorgon när jag vaknar. Längtar redan tills i morgon då SIK kommer spela PLAY - OFF :D Roligt för denna lilla staden.

Nä du blir det till att krypa ner i sängen :D  


Ha det vackert!


Bandy och Fotboll.

Blev att spela Band direkt efter jobbet, tror aldrig jag vart mindre nöjd med mig själv haha. Trots det gick bra så hade jag bara en sådan dag då man klagade på allt man själv gjorde. Efter det drog man hem och bara tog det lugnt. Käkade lite sedan var det av på Fotbolls träning. Träningen var som vanligt kl 21:00-22:30 ute på konstgräset. Bara att helt plötsligt vid nja låt oss säga vid halv 10 tiden slocknade hela planen. Man såg bara lite av dom vita bollarna, och vita detaljerna som man hade på sig som exempel tejp och skorna :P

Blev i alla fall till att träna lite smått på vad vi skulle tänka på till matchen. Första träningsmatchen är i Helgen mot Åsum. Tyvär är det på grusplan vi ska spela, jag gillar inte grus. Men men får väl se hur mycket speltid man får. Alla spelare skall ju testas osv.  Så ska bli kul att se hur man spelar i år. Nu blir det till att lägga sig och sova...


Ha det vackert!


Kyckling...

Har just och stekt till Kyckling filé och potatis till mig. Blev till att slänga i sig den för måste rusa igen...


Träningen igår gick bra. Med tanke på att jag drog på mig ett ryggskott förra måndagen så. Blir längre blogg inlägg längre fram.


Ha det vackert!


Njut av lite fika



Idag är det ju torsdag och det innebär lite extra fika på jobbet. Visst är det härligt när man bara kan sätta sig ner och koppla av , bara prata om vad som hänt i veckan och vad som kommer att hända. Att försöka slappna av lite i all denna stressen. Tycker att det finns inte någon som inte stressar nu förtiden. Alltid har man något att göra och just som när man sätter sig till ro för att "slappna av" så går det inte. Det dyker direkt upp något som man måste göra. Så ta vara på era små pauser som man väl får ibland.

Ha det Vackert!


Inburad


Backstage bild från Sölvesborgs revyn

Aldrig del 2

Det blev aldrig en del 2 på förra fredags inlägget. Jag hann bara inte tiden och allt jag skulle göra rann bara iväg.

Men nu är allt med Sölvesborgsrevyn slut i alla fall... Allt avslutades med en BRAK fest! :D och vilken fest det blev riktigt trevligt ;) Måste ta åt mig lite ära att jag fick vinnarballongen att stå högst i ballong tävlingen :P haha... Lite bilder lär komma inom kort.


Ha det Vackert!


RSS 2.0