del ett - Fredag.

Jobbat som vanligt. Idag blev det karré och stekt potatis till lunch. Efter jobbet så blev det friskvård en timmes friskvård la jag på att åka skridskor i ishallen :P nu har jag gjort mig inordning för Sölvesborgsrevn. Den är idag kl.19:00 så man måste vara i tid ;)  Hörs senare ikväll!


Ha det vackert!


Om igår...

Jobbade som vanligt. Det flöt på riktigt bra. Men igår så vart inte Molgan på jobbet hunden som vart hos oss ett tag nu. Men hehe ja det gick ju bra ändå ;) bara kul när han är där och luktar på allt som finns. I alla fall lunchen som vanligt är väldigt viktig. Det beslutades att jag och Peter drog och köpte Pizza. Godaste!! ;) sedan på Torsdagar har vi en Bakdag, då ngn tar med sig ngt gott att fika på. Så igår drog man i sig en fastlagsbulle med. Haha Fett, massa fett på mig!!


Efter jobbet körde jag inom mamma, varför jag gjorde det har jag inte ngn aning om men det ligger på vägen hem till mitt så. Där mötte jag gig som sa det skulle vara musikcafe på Bokelund skolan. Jag blev intresserad direkt och hängde med dit. Spanade in ljud bordet lite som jag ska lära mig mera om. Just nu kör jag ju bara Följet på Sölvesborgsrevvn. När jag väl kom hem därifrån blev jag bara så lustigt illamående så slängde mig direkt i tv soffan. Som tur var Spelade ju Sverige handbolls match så det fanns ju ngt vettigt att se på. Efter det så slocknade jag direkt i min säng. Så Det blev en tidig torsdags kväll.



Ha det vackert!


Tv kväll med sport

Glömde ju säga i tidigare inlägget att jag satt framför tv´n ikväll. Blev först att kolla på när Sverige spelade handboll direkt efter det knäppte jag över och såg dom spela Bandy.

Ha det vackert!


Don't Stop Believing





Ha det Vackert!

Rullning på bloggen

Jobbade som vanligt idag. Kom hem började med att städa av köket och diska upp lite som jag inte orkade ta igår.


Vart helt slut när jag kom så efter det gick jag och vilade. Skulle vila i 1 h hade jag tänkt mig, men vaknade upp efter 2h och 15 min hade stängt av väckarklockan i sömnen.  Efter jag sovigt lite så har det blivigt att pyssla om lite här i min lägenhet. Men långt ifrån klar än hehe. Det går sakta men säkert som man säger. Bara små saker som är kvar men ändå, man vill ju få det klart! Efter det blev det att sätta sig framför datorn, sitta och snegla lite på tv´n dom visade filmen Ali G Indahouse på tv6. Det var Amanda som tippade om denna så blev ju till att sitta och sneglade på den samtidigt som jag grejade med datorn. Och Sedan var det ju Scrubs lite senare som jag nämnde innan.










Föresten så tycker jag det har blivigt en bra rullning på bloggen, uppdateringar om dagarna. Kanske inte så speciellt intressant men ändå ngt för er att läsa. Kommer väl komma in lite i skrivande igen snart.  Nä nu ropar sängen.!


Ha det vackert!


Scrubs



Blev till att kolla på Scubs ikväll, börjar bli en klassiker nu på kvällarna.

Ha det vackert!

Forget about the people...



Då jag inte hade så mkt att göra ikväll så beslutade jag mig att göra om en bild till amanda lite snabbt i ps.

Ha det vackert!

Måndagen

Fick mycket gjort på jobbet idag, även trevligt när jag fick lite sms som man kan läsa ibland;)


Efter jobbet drog jag hem och packade lite av mina gamla saker. Då jag kom på att jag skulle på fotbolls träning och jag har inga fotbolls skor som jag kan ha. Så fick ta och köra ner till Team sportia och köpa ett par skor. Köpte även en ny vind jacka.


Träningen gick inte speciellt bra allt kändes fel, men första träningen jag gör ute osv

Men men... efter träningen skyndade jag mig hem för att käka och förhoppningsvis kunna lägga mig, för att träningen slutade vid halv 11 ska jag tillägga. Ok en runda in på msn var ju med planerat. Det Blev msn men inte riktigt som jag tänkt mig. =(

Umbro-Xai 799:-



Nä nu blir det till att äta ngt igen.


Ha det vackert!


Hockey hela dan.

Ja det har faktiskt varit hockey hela dagen. Allt började med att jag körde till Kristianstad och dömde hockey där. Allt gick bra tills jag kom ut i bilen, Mitt lås på bilen har gått sönder lite så problem med att låsa upp bilen haha, tur det inte är tvärt om. Nåväl. Efter matchen så körde jag raka vägen till kallinge och kollade på KRIF- MGOIS. Det slutade med Mörrums seger. 2-6. Kul att se dom spela så bra. Så det blev en lyckad hockey dag. På väg hem stannade man till på Mc donkan. Blev en el-macko grande, pommes, läsk och 2 cheese  burgare.


Så nu sitter man bara här och skickar lite sms och sitter på msn. Trevligt.!


Ha det vackert!


Sölvesborgsrevyn för hela slanten - Dra i bromsen!

Som jag lovade er i förra inlägget så skulle jag göra ett längre inlägg idag och kanske mera än ett. Mera än ett kommer det nog inte att bli men det blir ett längre inlägg i alla fall.


Tog mig en liten sovmorgon till 12 idag och tränade inte fotboll, är fortfarande förkyld. Så ingen fotboll som jag sa och inget dömande av hockey idag. Men drog upp till ishallen och kollade lite på j20 i alla fall. Sikarna gick från en 0-3 underläge och vände till 6-3 innan jag var tvungen att dra. missade tyvärr de sista 10 minuterna på matchen. Så missade 2 mål, matchen slutade 7-4. Men kul att dom vann. Missade det på grund av att jag skulle ner på Sölvesborgs revyn - "Dra i bromsen ! "


Väl på revyn så började första revyn vid 3 på 2 akter med fika i mellan. Den vart slut ngn gång vid ca 6. då vart det pizza som revyn på bara tacka och ta i mot. Samtidigt som jag lyckades fixa fram 2 biljetter efter ett tag till Green och fia, 2 platser mitt i mitten. Så hoppas dom blev nöjda. Undertiden resten satt och slängde i sig pizza så drog jag och Desireé upp till Lasses kiosk och handlade på oss lite smått och gott och så något att dricka. Nästa föreställning skulle börja vid kl 7 så fick inte en jätte lång rast men gud vad kul det är. Det är rätt lagom med en timme där tycker i alla fall jag. Green och Fia anlände vid kvart i 7 och så fick jag visa dom platserna. Då var det dags för andra revyn för idag. Den skulle även spelas in så det skulle bli kul. Allt gick bra förutom ett litet fel men det löstes snabbt. En säkring som gick, så man fick springa ner och fixa det. Men inget som märktes om man inte sett revyn många gånger innan. Själv tycker jag att det var den bästa föreställningen vi gjort, trotts att säkringen gick.


Nä nu så blir det att packa och fixa med domar-sakerna tills i morgon ska till Kristianstad och döma hockey. Efter jag har dömt där så ska jag köra raka vägen till Kallinge och kolla när dom möter Mörrum. Det blir ett hockey derby med andra ord.



Så ni får ha det så Vackert!


Dagen

Idag har dagen varit som alla dom andra denna veckan, sjuk och mkt att göra. Men efter jobbet var det dags för Sölvesborgs revyn. Gick bra tycker jag och publiken verkade gilla den.


Efter revyn drog jag hem och Green tittade inom och glodde på en film. Filmen hette Hur blir man av med en kille på 10 dagar. Den var riktigt jävla bra faktiskt. Kolla på den ni som läser detta.





Sängen ropar! men det blir minst ett  inlägg och längre imorgon lovar er det.


Ha det Vackert!


Fortsättningen

.. på dagen blev inte som jag trodde. Somnade istället för att käka men kan inte äta för halsen. Och tänk då hur glad jag är vid mat och inte kan äta, då är det något som är fel.

Men i alla fall när jag vaknade upp så var det en bra film på 3án. Cake hette den.






Även fått en bild i från när jag var i Sälen. Den beskriver mig rätt så bra :D
Lite frånvarande kanske?

Jag och Emma


Nä nu ska jag ta och slänga mig i sängen.

Ha det vackert!


Dagen...

Dagen började som vanligt inte lika trött i morse. Men sämre mådde jag i alla fall. Dagen på jobbet har vart varierande och mycket att göra som vanligt. Varför ska man gå runt och vara sjuk på jobbet, bläää vill kunna jobba som vanligt och inte vara trött och hängig.

Lunchen bestod av kebabtallrik, måste sluta käka en massa slask mat :P


Efter jobbet drog jag och Mattias in till Kristianstad. Mattias skulle in och köpa jacka och några vantar hehe. Som tur var så var jag med honom, dom tog inte hans kort. Så jag fick ju lägga ut.

Nä nu får jag ta och laga ngt att äta!

Ha det Vackert!


Efter Mötet

Sitter här nu och kikar lite på nätet och skriver några ord i msn.

Efter mötet som jag nämnde i mitt förra inlägg så drog jag upp till Lasses kiosk Där även Green dök upp. Käkade lite på Lasses sedan blev det att dra hem till mig och kika på fotboll. Zappa på tv´n och snacka en massa. Trevligt värre.

På mötet sa dom en hel del. Lät helt okej måste jag säga.


Nä dags att dra och lägga sig, ska man orka gå upp till jobbet imorgon är det nog hög tid att lägga sig.


Ha det Vackert!


Dagen med Tempo!

Dagen började i ett rafflande tempo!

Med några minuters försovning och hela morgonen är förstörd, det brukar oftast bli så men inte så mkt som idag.

Kom i alla fall iväg och var vid jobbet vid 8 tiden. Började med att man satte sig i fåtöljen vid fikabordet och fick en papper i handen. Läste snabbt igenom det och förstod hur mycket det var att göra, och snabbt vart det tvungen att göras med. Vad det gällde kan jag inte nämna förutom att jag och mina kollegor skulle kolla alla användares datorer. På lunchen begav vi flesta av oss till Thai-restaurangen i Stadshotellet, skönt med lite paus i alla fall. Efter lunchen vart de full rulle igen.


Tillbaka på kontoret vid slutet av arbetsdagen så möts man av Mollgan i dörren haha... Sjukt charmig hund måste jag säga. Sägs att han ska vara hos i ngn vecka till. Skit kul!


Efter att ha kört ifrån jobbet vid halv 5 typ och kommit hem och spelat lite musik så slog det mig att jag vill ha en ny tröja. Så efter att ha varit hemma i ca 10 minuter så blev till att brummade ner till MQ, det slutade med att jag kom ut med 3 tröjor. Och ja jag är så pass lat nu för tiden att jag tar bilen istället för att gå ner dit från min lägenhet.


Nu blir det att Dra på möte med Fotbollen.!! ( Bilder kommer senare)


Ha det vackert!


25år !!





Syrran Fyller år!

GRATTIS PÅ 25`ÅRS DAGEN !!

Back on track!

Tillbaka på bloggen ännu en gång, kanske är här för att stanna nu!

Kom hem från sälen i söndagskväll. En vecka tillbringade jag där. Bilder och text kommer att läggas upp snart! :D

RSS 2.0