Så har dagen varit.





Jobb stod på schemat mellan 10:00 -15:00. Jag följde schemat även idag och gick till jobbet. Väl hemma i lägenheten igen så vart jag sjukt trött. Blev bara slapp fram till jag skulle upp till fotbollsträningen. Träningen började vid 18:00 men jag kom upp ngn gång vid ca 18:30 känt av min gamla ryggskada så blev vila idag Förhoppningsvis kan jag ändå vara med i Träningsmatchen mot Hanö på Onsdag. Ja sedan har jag ju grejat med Hemsidan till Fotbollen http://klubben.se/solvebk och även jobbat på designen på Sofies blogg. Den är så gott som klar. Men resultatet får ni se Imorgon!


Ha det Vackert!




Bloggar Igen

Sitter nu och är helt orklös. Men tänkt att Börja skriva lite i bloggen igen. Kommer inte bli uppdatering varje dag, för det kommer jag aldrig att hinna med.

 

Blir till att berätta lite om helgen.

 

Fredag.

 

Fick medelande av Självaste Jonte Nilsson. Diskussionen var igång om att hitta på ngt. Efter ett tag stod det klart att vi skulle ta en runda in till Karlshamn. Båda vart så sjukt rastlösa och hur kul är det att sitta framför en dumburk då ? Båda skulle ha match på Lördagen, Så ja det blev lite mingel på Mingel med bara Cola i glaset. Blev faktiskt 2st stora glas, vi slog på stort!

 

Lördag

 

Kl 08:00 ringde klockan då var det dags att gå upp och ta sig till jobbet.

Fruktansvärt mycket kunder mellan 11:30 och 13:00 hann inte ens stanna upp och knyta ett snöre på en sko på en hylla ens. Kund, på kund på kund. Visst det är kul när det händer lite :D Efter jobbet körde jag raka vägen mot Kyrkhult. Tog inte speciellt lång tid innan jag vart på plats och ombytt. Dock han jag inte till start så fick hoppa in i halvlek. Spelade 1-1 i den matchen första hade vi ju förlorat med 1-7. kan ju skylla att inte jag vart med ;) eller inte! haha … Efter matchen blev det full fart hem till mor, Hon bjöd på tacos och det säger man ju inte Nej till.

 

Harrys vart Planerat sedan tidigare, Nytt var bara att jag skulle vara med på förfest Bacardi razz då de presenterade sin nya drink wingman. På scenen fans Mange Schmidt och Thomas Rusiak. Blev en helt godkänd kväll anser jag.

 

Söndag

 

Jag vaknade väl ngn gång mellan 12 och 13. bar av till Mörrum för att döma match. Tyckte det gick väldigt bra. Fanns inte alls mycket dom kunde klaga på i våra bedömningar. Väl hemma igen så blir det nog att Springa över till lill´Lenny och snacka om en Hemsidan. Efter det blir det kanske att designa en blogg till min kära lilla vän Sofie. Ska bara ha lite mera inspiration ;)

 

 

Hoppas att ni hade en Bra helg!

 

Ha det Vackert!


RSS 2.0