Bowling….

Ja sådär ja varit och Bowlat med Ronja och Patrik. Dom hade ngn fribiljett så dom bjöd mig på de! Snällt =) Tackar så mkt.

Och tack för vinsten med, Tror aldrig, eller rättare sagt jag har aldrig spelat bättre än vad jag gjorde idag. Kan ju säga att det vart ju vi som sänkte åldersnivån rejält! Typ Massa pensionärer som spelade bowling, och så vi vid sidan om på en bana HAHA! Men som sagt VINST! Och kul hade jag med såklart.

 

 

Ha det Vackert!


100805

Dagen började som vanligt med 2 st väckarklockor som ringde och jag snoozade järnet! När jag väl kom upp ur sängen så vart de full fart in i duschen. På med kläderna fixa och trixa som vanligt. Dock vart jag lite senare än vanligt :O Han inte fixa med min lunch till jobbet. När jag insåg att jag kommer verkligen inte att hinna. Så blev det ändå ett försök att springa ner mot stationen. Såklart att när man lyckas komma i tid för en gångs skull så är tåget försenat! Fick sitta i ca 35 minuter på en kall blåsig station. Lagom bra! Som tur är så blev det i alla fall bättre ;D ! På väg till jobbet gick jag inom konditoriet och köpte mig lite nybakade frukostbullar. Bjöd på bullar och fikade lite med K och U innan det var dags att öppna affären.

 

 På jobbet gick det ju bra som vanligt, kändes som att tiden bara rann iväg. Kanske för att jag fick vara på lagret och bära kartonger, räknade ut att efter 1½ h springade i trappor och på stengolv så hade jag gjort över 6000 steg :P Så lite träning har man ju fått idag. Lägg sedan till resten av mina arbetade timmar. Orkade bara inte räkna mera efter det.

 

Planer på dagen ?
Nja det lutar åt att P kommer förbi efter sitt jobb och snacka lite skit. Senare blir det kanske att dra till Bowlingen och slänga lite klot mot Patee och Ronja.

Ha det Vackert!


RSS 2.0