förlora energi

Dagen har varit händelserik. Dels var jag orolig att förlora mitt senaste tillskot av energi som jag haft ett litet tag. Min energikälla blir dock lite mindre men bättre att ha den kvar i alla fall, får kanske mera energi senare ;) . (Dom som vet vad jag menar  förstår ). Annars har det vart full fart på jobbet stannade kvar över 2 h för att kunna fixa allt som ska göras. Väl hemma så toog jag det lite lugnt och käkade lite. Sedan gav jag mig upp till träningen, tränade inte själv men mitt lag. Skadade ljumsken IGEN på matchen i söndags så mindre lyckat. Men men, väl hemma så ska jag käka några mackor och bara ta det lugnt.


Krya på dig mormor <3


Ha det Vackert!


Bio

Fredagen spenderades med Green, drog och kikade på Bio. Tycker att den vart Riktigt bra Faktiskt. Marley och jag heter filmen som är bio aktuell just nu.


Idag blir det bara till att dra hem till Mamma och packa ihop lite av mina gamla grejer som jag har kvar där. Får se hur kvällen slutar, med fotboll eller Robinsson.


jag är nog glad av naturen ;)

Ha det Vackert!


Bilen

Bloggen tog en liten semester och nu är den tillbaka igen...




Tack till Mattias som tagit bilden,  (jag som retuscherat.)

Fredagen

Tog mig till jobbet vid 7 tiden redan för att slutföra jobbet med en dator jag höll på med igår som inte blev klar. Och fick den klar innan 8 som jag hade planerat. Ibland går det som man vill, jobben har flytigt på bra hela dagen fått undan några ärenden.


Fika på jobbet fick det bli idag med, och det var jag som bjöd. Fick bli en sockerkaka som man delar på mitten  så man får en över och en underdel. Sedan lägger man i lite vaniljsås och lägger ihop de båda delarna. Det smakade helt okej!


Direkt när jag kommit hem från jobbet blev jag dålig, började frysa och somnade nästan direkt. När jag vaknade fortsatte jag med Städningen som jag gjorde igår. Senare blev det att se på tv och käka en liten pizza. Blev en hemma kväll med mig själv haha. Åh så trevligt....


Ha det vackert!


Nytta blandat med nöje

Blev till att sova 10 min längre än vanligt idag men det gjorde inte så mkt, jobbade till en bra bit över 5 idag. Vidare efter jobbet drog jag ner på konsum en runda.

Körde direkt efter det och köpte min lilla tjocka dammsugare. Så har diskat av lite och städat i lägenheten idag, blev en liten städ dag som inte var planerad. Och plötsligt hade jag både gjort nytta på jobbet och hemma i hemmet :D Då var det dags för lite nöje. Olle skrev på msn som höll på att bryta ihop för han klarade inte av att plugga mera. Och eftersom jag ALDRIG läst tyska så hjälpte jag inte honom med det heller. Men han fick komma hit och käka blåbärspaj, vaniljsås och lite äppelsaft. Som efterrätt blev det pizza. På tv´n kunde vi höra kändisar som Brolle jr och markoolio i det kända familjeprogrammet Så ska det låta.

Nu blir det till att slänga sig i sängen och sova lite för ska upp till jobbet tidigare än vanligt imorgon för att jobba in lite.


Ha det vackert!


Suger!

Ja den suger. Och det gör den bra ;) köpte en ny dammsugare idag efter att den andra skiten pajat, den var aldrig bra ändå... fick bli en ergospace från Electrolux :D

Var bara tvungen att dela med mig av denna vackra produkt! Haha Och nu blir det förmodligen vackrare här hemma med. Så ny i famlijen är en liten Knubbis :D


Kommer ett längre inlägg om hela min dag senare när jag fixat lite saker.


Ha det vackert!


Fullspäckad dag !

Började med jobb vid 20 i 8 kanske, slutade vid kvart över 4 typ. Drog direkt hem fixade lite med lägenheten. Ner till stan och tog en Fika med Green. Alltid lika trevligt, där bestämde vi oss för att dra och bada. Eller Basta och bubbla. Det brukar bara bli det typ.


Väl nere på badhuset blev det att vi simmade lite längder. Drog in i ångbastun och sedan bubbel :D

Allt slutade med att vi tog några flyt dynor och gled runt i stora bassängen och snackade skit. Svin gött. Vidare från badet till fotbolls träningen som gick sådär idag. Glömde ju säga att jag käkade mellan fikan och badet, Viktig information för den som bryr sig :s


Nu sitter jag och avnjuter två mackor och ett glas vatten! Bra näring efter en träning haha.


Ha det Vackert!



(Bjuder på en liten bild idag med)


Blickar tillbaka

Blickar tillbaka på igår. Jag blev Riktigt arg men skrev aldrig det. Vart bara så paff att mina hälsenor inte klarar det. Spelat hockey sedan jag vart 5 år. Spelar fotboll och sprang som senast 85 min förra matchen liksom. Det fanns inte! Det fick inte hända då men såklart gjorde det de. Idag så känns det hur bra som helst. Men vad hjälper det. Liksom Gah! Jag var inte trött, inte svettig. Det hade inte blivigt tungt ens :S Men  benen bara låste sig helt plötsligt och när jag väl sa det kommer inte gå. Då var det kört. Kändes hur allt bara blev lustigt. Som om ngt bara rann av kroppen. Kan skriva hur mycket som helst om det men det hjälper nog inte. Bara bita i det sura äpplet och gå vidare. Får iallafall Gratulera min vän Johan som klarade sig igenom alla Testerna.

Ha det Vackert!


Brandmans test

Dagen började med att jag drog till jobbet vid halv 8 tiden. Fick dra ifrån jobbet redan vid 20 i 9 idag för att skulle på test som deltidsbrandman. Det varade inte alls länge pga. att jag hade inte några inlägg i mina skor så att mina hälsenor klarade inte ens mera än 2 min på rullbandstestet.  Då hade jag 6 min kvar att gå och det var liksom inte ens någon ide. Sjukt att lägga av för att benen inte vill röra sig och man inte ens är trött :\


Men men innan jag drog på testet så körde jag förbi Väggaskolan, tog en liten pratstund och (kaffe) med Malin och hennes vänner. Det vart Trevligt och jag borde snacka skit oftare med Malin insåg jag sedan :D


Det där testet har jag gått och funderat på hela dagen och insett att jag kunde inte gjort på ngt annat sett. Dom sa att jag skulle sluta gå för att det skulle bara förstöra mig ännu mera. Men dom ville jag skulle söka nästa år igen. Så ngt positivt i alla fall fast man inte ser det just då kanske. + Att dom såg att jag inte vart trött.


Träning blev det sedan ikväll och annars har dagen varit som vanligt, var tillbaka på jobbet igen innan lunch. Så inget annat har hänt...


Ha det Vackert!


RSS 2.0