Roberto Cavalli - black

Fick denna parfymen.  Roberto Cavalli - black,

Födelsedag idag !!

Vaknade upp idag av att pappa ringde på dörren, och sedan började han sjunga vilken vacker röst, -NOT !

Blir alltså 21 år idag, vilket känns helt sjukt. Allting har ju gott så fort redan 2 år sedan jag tog studenten.
kommer mera inlägg om dagen lite senare idag :D



Lördag / Söndag

Lördagkvällen spenderade jag i karlahamns hos mindaugas. vi var  10 st tror jag :P
såg på Slagern och tog de chill.

Idag har jag vart i mjälby och sett på fotboll, sedan tränat lite.


Utekväll

Fredagen blev ju rolig ändå till slut :P Spelade match och så :P förlorade med 2-0 och jag brände ett friläge =(

Kom hem och fixade lite, sedan drog jag ner till Altona med en hel drös med folk. Men besvikelse när det inte var så mkt folk därnere igår :\ . Men hade faktiskt jäkligt kul ändå me de som var där.


Kvällsblogg

En dag sedan jag var inne nu, känns lite lustigt faktiskt. Men aja det ska väl gå ändå ;)

Dagen började såklart med att käka lite frukost sedan kika på datorn. Känningar från gårdagens träning i ljumsken, ändå skulle jag träna senare idag... (kan inte säga nej till träning) I alla fall...  Fikade på stan med Alex idag. Sedan drog jag hem och tog det lugnt. Innan dagens träning var jag på informations möte med hockeyn om kommande säsong. Om jag förstörde min ljumske ännu mera, de kan man säga. Match i morgon dåja, får väl se hur det går hehe.


Shoppa...

Vart på Banken och fixat lite med papper samt arbetsförmedlingen...

Körde och Hämtade Alex och Dogge, sedan vidare in till Kristianstad. Hade tänkt shoppa lite kläder idag men nejdå. Antingen fans det inte rätt storlek eller vart de inte snyggt. Hittade bara en sak och det var ett par shorts från Ed Hardy. Men de var i alla fall och är SKITSNYGGA! Dem hade bara fått in ett par shorts och en i varje storlek, (de kom idag) och ska inte beställa fler, så jag hade tur :D

Snygga enligt mig då...


coopertest

Sprang Coopertest idag, Blä! Det är så tråkigt. + är man skadad så är de ännu tradigare.
Pajat benhinnorna och ngt skit i hälsenan klarar inte av att springa på stadens löparbana, den är för hård. Haha kom inhaltande ändå på 14,20 typ, haha fick i all fall en tid. Men om jag blir bra så är ju målet att ligga under 11 :D . Bara jag får rätt underlag och över upp mig lite till så ska de nog gå innan vi går på is med hockeyn...


Skor mode

Man ser bara att de är Tjejer som har olika bloggar om mode, kläder och stil. Varför då inte vara kille och blogga om de när de ändå intresserar mig och även andra hoppas jag.
Kommer för det mesta skriva om sko modet som kommer eller redan är inne både för killar, tjejer, herrar och damer... ( hehe )

Snart kommer det ett nytt inlägg om lite av årets tips och färger. Har ni några frågor är de bara att ställa dem både killar och Tjejer.


Råddjur på vägen

04:40 Körde jag upp mormor och hennes vän till samlingsplatsen, där bussen skulle avgå. Bara att ställa upp för min Snälla mormor och köra upp dem. Nu ska min mormor åka till Tyskland i några daga, vad hon nu ska göra där fick jag aldrig ngt bra svar på, hoppas du får roligt i alla fall! :D

Plötsligt stod det 2 stora råddjur mitt i vägen när jag skulle köra hem efter jag lämnat dem och de bara stod liksom, inte första gången jag stöter på råddjur när jag är ute och kör. Verkar som om dem drar till mig :\ i alla fall denna gången hade jag ju inte så hög hastighet så jag rullade sakta saka framåt det vart med tunga steg dem förflyttade sig in i en trädgård. Kanske yrvakna ;) ?

Nu lockar sängen igen alltså, ska ta och gå och lägga mig i några timmar till innan jag går upp igen. Ska bli så skönt!


Hemma


Hemma efter att ha varigt hos Alex. Det finns inte så mkt att säga om kvällen, mera än att jag Alex och Emelie satt och tog de lugnt hela kvällen... satt och snackade skit och plötsligt var klockan halv 4. då var det dags att släcka. Vaknade vid 10 idag och gick ner och käkade lite frukost sedan drog jag hem. Sitter och fundera på vad jag ska göra för ngt idag... Städa, träna eller bara ta det lugnt, ngt förslag ? Fint väder är det ute med =)



Sova nu ?

Sitter hemma hos Alex och bloggar lite, vart här hela kvällen och slappat. kommer nytt inlägg imorgon om vad som hände under denna kväll, (inte mkt asså)

Lördag -dag?

Var på fotbollsmatchen som jag nämnde i min förra blogg.

Körde sedan ut på gymmet och blev avbruten av Ola, som ville jag skulle köra han och ett gäng till på Fest, a-visst de kan jag väl göra när jag inte ska dricka själv ikväll.
Alex nu ? -eh ja!

Ska köra ut till Alex nu, rycktas om att Emelie med skulle vara där, de får man ju se när man kommer dit... 

/Ha det Vackert!


God eftermiddag

Vaknade nyss, gick som vanligt upp och satte mig vid datorn.

Lördag idag, brukar vara fotboll på Svartaled. SGIF har hemma match idag kl. 15:00, men jag får se om jag hinner se på den, ska fixa lite här hemma med först. Var tänkt att jag skulle åkt in till Kristianstad idag men var allt för trött för att köra in där i förmiddags. Nä nu ska jag ta och gå ut i köket och ta mig ngt att äta. Får se vad de blir, lika spännande varje gång (nästan). Hehe


Nu var det dags att lägga sig.

Efter att ha suttigt vid datorn ett tag och kikat på lite bloggar efter Sverige matchen ska jag själv lägga in ett litet inlägg. Först och främst synd att Sverige förlorade dagens hockey match, var nära i slutet. Men ska väl ändå vara nöjda med hur långt Sverige kom. Kan man ju diskutera hur länge som helst om. Satt även och kollade på Talang 2008, tyckte att de vart rätt personer som gick vidare. Kunna sjunga så bra i så tidigt ålder är inte dåligt och att kunna jonglera så med bollar ser man inte varje dag.

Gjort om min design på min lilla blogg, blev de bra? Kan ju alltid kommentera om ni vill.

Ha det Gött!


Drinktips

Fredagskvällen närmar sig och tänkte tipsa om en väldigt enkel cocktail med vodka.


Frosen Gimlet

Krossad is

6cl vodka
1½ dl lime juice
1 lime skiva

Lägg Krossad is i ett martiniglasn, eller ett mindre "vanligt" glas. Häll sedan över vodkan och limejuicen. Sätt i ett sugrör och lime skivan.


Fotbollskväll...

Då är det inte fotbollskväll framför tv´n jag menar, Spelade match idag mot Karlshamn. Blev vinst med 2-1. Fick börja från start = ) . Gjorde dock inga mål men skapade väl lite i alla fall.


Årets första sommarträning.

Årets första sommarträning var i tisdags, hittade lite bilder på våran lag-hemsida.

Uppvärmning löpning, sedan ngn övning med en fotboll haha. Styrkte träning och bandy.


Tänkte bara lägga upp lite bilder på de.


Annars då. Jo match ikväll kl 19:00 på svartaled.  Får väl se hur de går, hoppas ju på vinst

Pga. Matchen så kommer jag inte kunna köra ngn sommarträning med hockeyn idag.

 

Kan se mig i den vita t-shirten (haha)
       


Första Blogg inlägget

Blev medlem på blogg.se idag, visade sig att jag förstod inte någonting alls.

Men okej jag försöker ändå, klickar mig runt men ger upp. Bestämde mig för att fixa "designen" först som jag brukar tycka vara roligast. Men visade sig att så var inte fallet.


Ingen design! - ja då blir de inte ngt bloggande heller!


Plötsligt loggade Linda H in på min msn. Tack vare denna lilla dam så kunde jag få lite design och stil på min sida. Jag blev ju även tvungen att skriva ett blogg inlägg nu med.

Så tack ännu en gång Linda.

Vaknade med träningsvärk i benen inte för att de är ngt ovanligt numera som en vana tycker jag. Alltid träningsvärk på olika ställen när jag vaknar. Igår var det premiär för Försäsongsträningen med Hockeyn, (lätt träning sa tränaren, haha - jo visst.

Tog mig i alla fall ut till köket och såg att mamma hade lämnat stor baguet till mig med, massa gott i den :D  Satt mig sedan och ritade lite på mina möbelritningar.


Hockey kväll... Bänkad Framför Tv´n när Sverige spelade.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0