Bil köp

Ja en händelserik dag det här. Och ja gårdagen med för den delen. Jag kommer skriva om Fredagen längre fram.


Jag vaknade väl rätt sent idag så jag han inte med allt jag skulle göra idag. Blev i alla fall att dra till Olofström för att döma hockey (j-20). Vilket gick bra tycker jag :D


Körde hem och slappade... sedan bar det iväg på att kolla på en bil, och ja jag köpte den! :D Galet glad nu :P

Ha det Vackert!


Man Ryser!

Jag sa ju att jag skulle beta av vad som hänt nu undertiden jag vart borta. Detta måste jag bara säga.Satt på Jobbet med Alex i förgår. så visade han mig denna Sjuka filmen rent ut sagt... 

I´m back

                                                                                     

Hehe nu är det faktiskt så att jag tog en liten paus från bloggandet igen. Jag får väl bättra mig, inte trodde jag att ngn läste min blogg. Men! Tydligen är det dem som gör det. Vilket är mkt kul att höra.


Så ja jag ska börja blogga igen nu hade jag tänkt. Anledningen är som innan, att jag har inte haft tid.


Så nu hoppas jag att bland annat Anna och några andra som med läser min blogg blir överlyckliga igen. Haha... Det är nog bäst att nämna Anna så hon inte blir sur för det med ;)


Det har hänt otroligt mkt på sista tiden för mig. Ska ta och Beta av lite i taget hade jag tänkt börjar om at skriva lite om mitt jobb eller rättare sagt mina jobb. Från att ha jobba i skoaffär till att börjat jobba som IT-tekniker. Under bara 4 veckor har jag vart på 3 jobb.

Fick timanställning i skoaffären. Och som ni kanske förstår så kan man inte leva på det. Så jag sökte ett jobb på Jiwe och fick faktiskt det samma dag som jag sökte det. Därefter gick det 2 veckor och jag blir uppringd av ett företag som heter Sambo. Jag blev något fruktansvärt glad måste jag säga. De har en kille som ska bli tjänstledig i 6 månader och då ska jag jobba istället för honom. Kul för mig och Kul för honom att han kan vara ledig i 6 månader från detta jobbet. Så nu jobbar jag på Sambo som It-tekniker och timanställd i Skoaffären.


Så nu lite om dagen. Vaknade när mobilen ringde. Jag är nog lite trög om jag får säga det själv, bättre att jag säger det än att ni säger det. Min väckarklock´s "låt" är så jäkla Sjön liksom så man ligger och somnar till den igen typ haha, lagom smart. Jag kom i alla fall upp efter ett tag. Körde till jobbet och ja satte mig och snackade vid fikabordet. Trevligt. Sedan blev det att dra in till stan och fixa lite med jobbet. Dagen gick fort och vipps var det dags för mat. Kebabtalrik från Lasses kiosk. Alltid lika gott! Efter att ha avnjutigt middagen så kände man sig så fet som vanligt. Så då rullade man ner till jobbet igen och fortsatte. Efter att ha jobbat några timmar var det dags för fika. Fetaste Bakelsen stod på fika bordet när man kom tillbaka till kontoret. Gud vad gott och fett, men det ska det vara!! . Jag måste börja tänka på vickten det sticker snabbt iväg asså.. hehe  

Ingen träning idag Blev att lägga sig och sova när man kom hem. Så kvällen har blivigt slapp. Skönt för en gångs skull att inte ha så mkt att göra. Anna och Chrille kom förbi en liten runda och det var me trevligt såklart. Snygg bil Chrille måste jag säga.


Så nu fick ni ett nytt blogginlägg igen. Njut av det under tiden som jag skriver ett nytt ;)


Ha det Vackert!


RSS 2.0