STINGERS VANN !!? ELLER FÖRLORADE DOM ?

Hela matchen vart spännande, jag satt och var typ nervös hela tiden. Det blev ju inte bättre när det blev ett sådant avslutande heller...

Det hela började ju med att jag höll på att hjälpa till med introt. Det blev kalas som väntat :D Två eldkastare lite rök och en bomb !

Men nu till matchen. Sik började trumma på bra och tog ledningen med 1-0, bara några min senare gjorde Åseda 1-1. Sik tog ledningen igen med 2-1. Sedan tog det bara några sekunder och Åseda hade reducerat till 2-2. Det var som Mattias sa... Alltså vad f+n är detta, varje gång SIK gör mål är det som Åseda häller tabasco i röven och åker snabbt som in i h+lvete och gör mål. I andra perioden fortsätter det NÄSTAN som innan.  För 3´dje gången i matchen tar SIK ledningen med 3-2. och som jag tidigare sa så lyckades Åseda reducera. 3-3. För första gången i matchen så går Åseda upp och gör 3-4. Dom siffrorna står sig perioden ut.

I den 3´dje perioden så spelar Åseda väldigt tätt och Sik har riktigt svårt att ta sig in i anfallszon. Men plötsligt händer det, SIK gör 4-4. Det blir en 4´de och en avgörande period. Några min in i 4´de perioden så är det Sik som gör vinnande 5-4 målen och lite över 500 personer kan gratulera SIK till Första vinsten i PLAY-OFF !

Det är kul när det händer något i en liten småstad som denna. Ett division 3 lag som kämpar och ligger i.

Tackar Mattias som ville ta lite fotografier på matchen.